Minecraft kopen, het beste van twee werelden

LEGO en Minecraft, dat lijkt eigenlijk best op elkaar

Een LEGOfan doet niets liever dan bouwen en ontdekken. Een minecraftfan doet niets liever dan bouwen en ontdekken. LEGO en Minecraft. Twee compleet verschillende spellen die toch meer met elkaar gemeen hebben dan je misschien op het eerste gezicht zou denken.

LEGO

Om bij het begin te beginnen. LEGO zal bij haast iedereen wel bekend zijn. LEGO is het geesteskind van Ole Kirk Christiansen en is begonnen in het kleine Deense stadje Bilund. LEGO was vroeger houten speelgoed. Het houten speelgoed werd na de tweede wereldoorlog veranderd naar kunststof speelgoed. Dit kunststof speelgoed werd steeds populairder. Vandaag den dag is LEGO de grootste speelgoedfabrikant van Europa en de tweede grootste van heel de wereld!


Minecraft

Minecraft is voor het oudere publiek waarschijnlijk wat onbekender dan LEGO. Minecraft is een computerspel. In dit computerspel is het de bedoeling om zoveel mogelijk te ontdekken. Er zijn eindeloos veel opties. Omdat je het spel online speelt komen er steeds nieuwe opties bij. Zo zijn er rivieren, grotten, kelders, gebouwen, steden, bossen en weilanden. In het spel kun je zelf bouwen. Door vierkante blokjes te stapelen wordt gemaakt wat je maar wilt. Een stad, een berg of een bos, je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het maken in Minecraft. Als je door het spel loopt moet je altijd oplettend zijn voor monsters, heksen en andere kwaadwillenden!

LEGO Minecraft kopen

Wanneer je LEGO en Minecraft combineert krijg je Minecraft dat je niet op je computer kunt spelen: LEGO Minecraft. Hier kun je Minecraft naspelen en dezelfde bouwwerken maken maar dan in het echt!

LEGO Minecraft kopen doe je online! Je kunt LEGO minecraft kopen bij de webwinkel ASK-Bricks24.nl. Deze webwinkel heeft de mooiste en zeldzaamste dozen LEGO! Bekijk snel alle dozen op de site van ASK-BRICKS24.nl. Als je voor 15.30 uur belt kun je doos morgen al thuis verwchten! Zoek niet verder want LEGO Minecraft kopen doe je bij ASK-Bricks24.nl!

Leuk? post