Maak een cadeau nog leuker met sizzlepak

Ben jij ook zo dol op cadeautje? Ik vind het echt geweldig! Het oog doet natuurlijk heel wat, want hoe leuker een presentje is ingepakt, hoe leuker het ook is om het uit te pakken. De verwachtingen zijn natuurlijk ook wel hoog gespannen bij een tof ingepakt cadeautje. Waar ik wel eens tegenaan liep, wat dat ik zelf een cadeautje inpakte, maar eigenlijk te weinig volume had. Zo wilde ik pas een paar theeglazen leuk in een kistje verpakken. Het was alleen een beetje leeg als ik enkel de theeglazen in het doosje zette. Ik kwam toen op het idee om een opvulmateriaal te gebruiken. Plots stuitte ik op sizzlepak, wat precies hetgeen was wat ik nodig had om er een tof pakketje van te maken.

 

Wat is sizzlepak

Je zal sizzlepak heus wel eens gezien hebben of in je handen hebben gehad. Het zijn de smalle, geribbelde papierstrookjes die als opvul materiaal worden gebruikt in bijvoorbeeld kerstpakketten of pakketjes wijn en bier. Het opvulmateriaal heeft een heel gezellig karakter. Ondanks dat het opvulmateriaal van eenvoudige papierstrookjes wordt gemaakt, maakt het grote volume het sizzlepak zo leuk. Daarnaast is het ook heel tof dat de sizzlepak in tientallen verschillende kleuren te verkrijgen is. Als je sizzlepak besteld of koopt in de winkel, dan is het een klein doosje op elkaar gedrukte papierstrookjes. Maar zodra de zak niet meer vacuüm trekt, neemt het materiaal direct een levendig volume aan.

 

Jongeneel Verpakkingen

Wil jij graag sizzlepak gebruiken in grote of kleine hoeveelheden? Dan kan je hiervoor terecht bij Jongeneel Verpakkingen. Hun assortiment is heel ruim in keuze voor alle verschillende kleuren. Zo kan je ook zelf nog een kleurenmix maken, om er een nog feestelijker geheel van te maken. Een cadeau inpakken is nog nooit zo’n feest geweest, laat staan voor degene die het ontvangt.

Leuk? post

Plaats een reactie