De leukste comedy shows in de Ziggo Dome

Lachen is gezond en mensen lachen graag. Daarom zijn comedy shows zo populair. Lekker een avondje cabaret doet ieder mens goed. Een goede reden om weer een keer een kaartje te kopen voor een leuke comedy show. We zetten de leukste comedy shows in de Ziggo Dome van de komende tijd voor je op een rij. Wees er wel snel bij, want een aantal shows is al volledig uitverkocht.

GABBERS
GABBERS is een comedy show met Guido Weijers, Jandino Asporaat, Philippe Geubels en Roué Verveer. In 2016 was er al een eerdere editie van deze show en na het grote succes van vorig jaar kwam er al snel een vervolg. Op 15, 16 en 17 juni staan ze weer in de Ziggo Dome met een compleet nieuwe show. Een avondje lachen is gegarandeerd.

Gabriel Iglesias
Gabriel Iglesias is een Amerikaanse stand-up comedian die al eerder in Nederland is geweest. Je kent hem misschien van Comedy Central en zijn real life serie ‘Fluffy Breaks Even’, die momenteel te zien is op de Amerikaanse televisie. Ook krijgt hij binnenkort een comedyspecial op Netflix. Gabriel staat op 21 september in de Ziggo Dome met zijn nieuwe show de ‘Fluffy Mania World Tour’. Dit is zijn grootste tour ooit, hij speelt in 57 steden over heel de wereld. Je kunt een avond lachen verwachten inclusief imitaties, stemmetjes en geluidseffecten.

De Lama’s
De Lama’s komen weer bij elkaar op 2, 3 en 4 november. Tijl Beckand, Ruben van der Meer, Jeroen van Koningsbrugge, Ruben Nicolai en Patrick Lodiers hebben hun comeback groots gepland. Na 9 jaar worden ze weer herenigd. De Lama’s was tussen 2004 en 2008 één van de meest populaire programma’s van Nederland. Het programma was zo geliefd dat er zelfs een theatertournee van werd gemaakt. In 2006 werd het programma bekroond met een Gouden Televizier-Ring.

Informatie over de Ziggo Dome
Tijdens deze comedy shows kan worden betaald met consumptiemunten. Op elke verdieping staan muntautomaten waar je deze kunt kopen. Na de show kun je overgebleven munten inwisselen voor geld. Kom je met het openbaar vervoer, dan kun je met de trein en vervolgens de bus of metro komen. Als je met de auto komt, kun je online een parkeerticket kopen. Op deze manier kun je heel makkelijk parkeren bij de Ziggo Dome. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je omkomt van de honger in de Ziggo Dome, bij één van de 14 food outlets van La Place kun je verse gerechten kopen.

Leuk? post

Plaats een reactie