Jongerenvakanties

Jongerenvakanties zijn er in alle soorten en maten. Van de geijkte zuipvakantie in Lloret de Mar of Salou tot gespecialiseerde jongerenvakanties naar verre oorden.

Simi Reizen organiseert jongerenvakanties die allemaal actief van karakter zijn. Niks meer zelf regelen, maar gewoon in de bus of op het vliegtuig stappen en genieten van een georganiseerde jongeren vakantie met afwisseling en avontuur. Reisbestemmingen zijn er genoeg, voornamelijk binnen Europa, maar sinds kort ook naar de Verenigde Staten.

Aanbod jongerenvakanties 2016

In de zomer van 2016 kun je onder andere kiezen uit de volgende actieve jongeren vakanties. We schrijven ze niet allemaal op, daarvoor zul je toch echt even de site moeten bezoeken.

  • Jongeren vakanties Kroatie – al jaren een groot succes met honderden jongeren die ervoor kiezen om hun vakantie door te brengen op de prachtige viersterren camping die we hebben geselecteerd. Inbegrepen zijn een groot aantal activiteiten zodat je je groep goed leert kennen, waardoor het nog gezelliger wordt, bijvoorbeeld tijdens het uitgaan.
  • Jongerenvakanties Frankrijk – een echte actieve jongeren vakantie in de Franse Alpen. Altijd populair omdat het een goedkope jongerenvakantie is, maar tegelijkertijd een echte outdoorvakantie met activiteiten als raften, canyoning en een via ferrata inbegrepen bij de prijs.
  • USA jongerenvakanties – nieuw in 2016 zijn de jongerenvakanties naar de Verenigde Staten. Met keus uit twee verschillende groepsreizen een echte aanrader voor de iets avontuurlijker ingestelde reizigers.
  • Rondreizen Ierland – een jongeren-vakantie waarbij je in 10 dagen dwars door Ierland reist en de hoogtepunten van dit mooie eiland zult bezoeken. Een echte rondreis met leeftijdsgenoten met vele hoogtepunten. Natuurlijk bezoeken we ook hoofdstad Dublin.
  • Slovenie – een bezoek aan Slovenie is altijd de moeite waard. Prachtig weer, lage prijzen en veel natuur, dat is zo’n beetje de basis van onze jongerenvakantie Slovenie die we in 2016 opnieuw aanbieden. Een echte jongerenvakantie met barretjes in de buurt, lage prijzen en veel sfeer.

frankrijk8

Leuk? post