Jongerenreizen

Ze zijn er in alle soorten en maten natuurlijk, jongerenreizen. Toch is er een groot verschil tussen jongerenreizen naar bijvoorbeeld Salou en Sunny Beach en jongeren reizen met een meer actief karakter. In dit artikel krijg je een overzichtje van een aantal plekken waar je kunt genieten van actieve jongerenreizen. Natuurlijk is ook hier ruimte voor een biertje ’s avonds en kun je rustig spreken van een echte jongerenreis, maar overdag is je dag gevuld met avontuur en afwisseling.

Kroatie jongerenreizen

Ontdek het mooie zuiden van Kroatie tijdens deze 11-daagse jongerenreis. Al jaren een enorm succes en niet zonder reden, want je verblijft direct aan het strand tijdens deze jongeren reizen. Daarnaast heb je keus uit twee verschillende reisprogramma’s met activiteiten inbegrepen. Zo ga je zeekajakken, snorkelen, raften en canyoning doen, terwijl er in de avond genoeg tijd voor je is om uit te gaan in de een na grootste stad van Kroatie.

Een paar redenen om voor zulke jongerenreizen te kiezen:

  • Foto’s van jezelf in een raft of hangend aan een rots zijn een stuk spectaculairder
  • Je combineert zon, zee en strand met actief bezig zijn
  • Je leert nieuwe mensen kennen tijdens deze groepsreizenjongerenreizen 2016

Frankrijk jongerenreizen

Maar, als je nog iets avontuurlijker ingesteld bent en het strand niet zo belangrijk voor je is, zou je ook kunnen kiezen voor 1 van de avontuurlijke jongeren reizen in Frankrijk. Hier zijn de activiteiten een stuk intensiever en zul je merken dat je een aantal grote adrenaline kicks zult krijgen tijdens je vakantie. Doordat je met je eigen reisgenoten de activiteiten doet leer je ze ook nog eens goed kennen.

Of…..nog meer avontuur?

Ontdek Slovenie!

Voor goedkope drank en een top jongeren reis zit je in Slovenie helemaal goed. Met goede temperaturen in de zomer, betaalbare drankjes en betaalbaar eten is Slovenie het land waar je een op en top outdoorvakantie kunt beleven. Met activiteiten inbegrepen als paintball, raften en canyoning weten we zeker dat je een onvergetelijke reis gaat beleven.

 

 

 

 

 

Leuk? post