Jongeren-reizen Noorwegen

Noorwegen is niet direct het eerste land waar je aan denkt als het over jongerenreizen gaat. Toch is ook deze reisbestemming onder jongeren enorm populair. Als je een echte groepsvakantie met andere jongeren zoekt is een rondreis door Noorwegen en Zweden een fantastische bestemming.

Bij Simi Reizen kun je ook in de zomervakantie 2015 weer een unieke groepsreis door Noorwegen en Zweden boeken. In een 15-daagse rondreis zie je de hoogtepunten van beide landen en geniet je van prachtige uitzichten, geweldige activiteiten en een hele hoop gezelligheid en groepssfeer.

Deze actieve vakantie wordt geboekt door zowel singles als mensen die samen reizen en is daardoor een geweldige afspiegeling. Reken op een geweldig afwisselende rondreis voor jongeren door deze beide landen.

Tijdens deze actieve rondreis onderneem je onder andere:

  • Een tweedaagse kanotocht door de Zweedse natuur
  • Mountainbiken
  • Bezoek aan de meest mooie locaties in Noorwegen en Zweden
  • Bezoek Jotunheimen Nationaal Park
  • Bezoek Trollstigen

En nog veel meer.

Waarom een rondreis maken?

Een groepsvakantie is een goede manier om nieuwe mensen te leren kennen en samen een vakantie te beleven. Tijdens de groepsreizen van Simi leer je niet alleen nieuwe mensen kennen, maar beleef je ook nog eens samen een heel intensieve vakantie op een heel ontspannen manier. UIt onze actieve vakanties ontstaan vrienden voor het leven en elke groep komt blij en tevreden weer terug.

Waarom Noorwegen en Zweden? Daar is het toch altijd koud?

Een veelgehoorde reden om niet naar Scandinavie op jongerenreis te gaan is het slechte weer. Hoewel het weer natuurlijk nooit zo mooi is als in bijvoorbeeld Kroatie waar je ook een SImi jongerenvakantie kunt boeken, is het ook niet zo dat het hele dagen regent. In de zomervakantie kun je zelfs mooie dagen hebben met temperaturen van 25 graden of hoger.

Dus: hoog tijd om de jongeren-reizen Noorwegen te bekijken!

 

 

 

Leuk? post