Een jaar studeren op een High School in Amerika

Wie droomt er niet van, een jaar studeren op een high school in Amerika? Maak kennis met land van de ongekende mogelijkheden en leer wat het is om op een echte Amerikaanse school te zitten.

 

Heel anders dan een Nederlandse school

Als je gaat studeren op een Amerikaanse High School, dan merk je als snel dat het er daar heel anders aan toe gaat dan op een Nederlandse school. De indeling van je lesrooster is verschillend en je krijgt te maken met allemaal nieuwe vakken. Uiteraard zal je Engels enorm verbeterd zijn als je na een jaar terug bent in Nederland. Je merkt ook dat er op een High School veel meer de nadruk wordt gelegd op bijvoorbeeld sport en jezelf ontwikkelen. Zo kom je erachter dat je misschien wel talenten hebt als toneelacteur, als basketballer, cheerleader, journalist of als aanvoerder van het debating team. Natuurlijk mag je “prom night” als afsluiting van het jaar niet ontbreken.

 

Veel meer dan alleen studeren

Een jaar op een High School in de Verenigde Staten is natuurlijk meer dan alleen studeren en school. Je maakt kennis met het echte Amerikaanse leven en kunt je helemaal onderdompelen in de ‘American Way of Life’. Dat betekent natuurlijk wel dat je van tevoren je goed voorbereid moet zijn. Om ervoor te zorgen dat je optimaal voorbereid naar Amerika gaat, kies je voor Travel Active om te studeren in Amerika.

 

Travel Active helpt je bij jouw droomjaar

Bij Travel Active wordt je niet alleen goed voorbereid op je verblijf in de Verenigde Staten, maar heb je ook de mogelijkheid om te kiezen uit de regio waar jij wilt verblijven. Je kunt zelfs optioneel een top 3 van staten opgeven waar je wilt blijven. Bovendien helpt Travel Active je aan een verblijf bij gastouders, waar je een jaar lang als uitwisselingsstudent zal verblijven. Dat betekent dat je echt op zijn Amerikaans gaat leven en betrokken wordt bij alles wat in huis gebeurt, tot aan tradities als Thanksgiving en Halloween aan toe. Dankzij twintig jaar ervaring met partnerorganisaties in Amerika zorgen we er altijd voor dat je bij een passend gastgezin terecht komt.
Kijk voor meer informatie over studeren op een high school in Amerika en alle overige reismogelijkheden op de website van Travel Active.

Leuk? post