Inschrijven bij Pepper

We willen je in dit artikel gaan vertellen waarom je je in moet gaan schrijven bij Pepper. Mocht je het nog niet weten dan kunnen we je vertellen dat Pepper een online datingsite is. Het kan best zijn dat jij al ingeschreven staat bij een datingsite en dat je daarom geen interesse hebt. Toch willen wij je dan wel vragen om door te lezen want Pepper is een website die het net een beetje anders doet. Wanneer je ingeschreven staat bij Pepper dan kun je foto’s en video’s voor je laten spreken.

Je hebt wel de mogelijkheid om een tekst bij je profiel te plaatsen maar dit is niet zo belangrijk als bij de bekende datingsites. Een foto daar kun je veel informatie uit afleiden en misschien heb jij wel een favoriet vakantieland of heb je huisdieren. Daar kun je dan ook foto’s van bijplaatsen. Je zult zien dat je dan een zeer interessant beeld van jezelf schetst en dat dit veel makkelijker is dan dit in woorden samen te gaan vatten. Bij Pepper kun je je gratis in gaan schrijven en dan je profiel aan gaan maken. We nodigen je dan ook graag uit het eens te gaan proberen en de voordelen zelf te ervaren.

Hoe maak je een interessant profiel?

We geven je graag een aantal tips hoe je bij Pepper een interessant profiel aan kunt maken. Uiteraard is het aan te raden om duidelijke foto’s te plaatsen en plaats er ook altijd minimaal één foto van jezelf bij. Daarnaast is het goed om duidelijk te zijn over je interesses. Naast foto’s kun je ook video’s plaatsen en deze kun je bijvoorbeeld van Youtube halen. Laat dan ook zien van welke muziek je houdt.

Als je graag kookt dan kun je een foto of een video van een lekkernij op je profiel plaatsen. Op deze manier laat je door alleen foto’s en video’s zien wat je interesses zijn. Zet de foto’s en video’s ook op interessante volgorde en je kunt dan ook bij andere leden inspiratie op doen. Misschien krijg jij dan ook al snel reacties van andere leden die graag meer over je te weten willen komen.

Leuk? post