Huis huren op Ibiza

Hotel of villa huren voor de vakantie?

Wat is er leuker en gezelliger dan met je familie of met een groepje vrienden op vakantie te gaan. Natuurlijk denk je allereerst aan het boeken van een hotel maar het huren van een privé villa hoeft eigenlijk helemaal niet zo duur te zijn en heeft zo een aantal voordelen. Zo kan je genieten van meer privacy, de dag indelen zoals jij dat wilt en heb je ruimtes waar je samen kunt zijn. Vooral privacy en de ruimtes om samen te zijn ontbreekt in een hotel vaak. Je hebt eigenlijk alleen ruimtes waar alle hotelgasten gebruik van kunnen maken.

 

Waar gaan we naar toe?

Ibiza is met uitstek een geschikt eiland om een villa te huren, doordat het eiland niet al te groot is maakt het niet veel uit waar je op het eiland verblijft. Wil je op vakantie om lekker lui te relaxen of wil je liever een actieve vakantie met dorpjes en stranden bezoeken. Ibiza heeft alles in huis en ook is het eiland prima geschikt om met kleine kinderen naar toe te gaan. Het aanbod in villa’s is groot en je kunt kiezen uit leuke budget huizen met een authentieke sfeer of uit luxe villa’s waar je verwend wordt. De prijzen lopen uiteraard uiteen maar omgerekend per persoon zal je zien dat het vaak goedkoper is dan een hotelovernachting.

Leuk? post

Hoe gaat een huis huren op Ibiza in zijn werk?

Allereerst kun je zelf een keuze maken van het aanbod villa’s op de website, maar je kunt ook een gerichter advies vragen, geef je wensen aan en dan zal er een passende selectie beschikbare huizen gegeven worden. Normaal gesproken betaal je een gedeelte aan en in de meeste gevallen kun je ter plekke bij de aankomst het restant voldoen. Tevens zal je begeleid worden naar de villa waar alles uitgelegd wordt en mocht je nog vragen hebben gedurende het verblijf zal er altijd iemand beschikbaar zijn die je gaat helpen

Plaats een reactie