Herbruikbare kerstpakketdozen

Een kerstpakket is in december elk jaar weer super leuk om te krijgen. Het is dan ook niet zo gek dat jij hier al het hele jaar naar uit zit te kijken. December is de maand van cadeautjes en een mooie afsluiting van het jaar. Een kerstpakket kan dat dan helemaal compleet maken. Een mooie blijk van waardering die jij en al je collega’s als groot geschenk mee naar huis mogen nemen. De aanblik van mooie kerstpakketdozen onder de kerstboom en een gezellig kerstdeuntje op de achtergrond. Wat een heerlijk gevoel.

 

Ecologisch verantwoord

Op het moment dat wij gezellig kerst aan het vieren zijn, maken we ook ontzettend veel afval. Bij het eten met familie blijft altijd wel een berg eten over. Het is natuurlijk zonde om dit weg te gooien, want veel dingen kan je de week erna nog wel eten. Zo kan je vlees nog een beetje opbakken en de overige tomaatjes kunnen prima terug in de koelkast. Toch brengt al dit lekkers ook veel afval van inpakmateriaal met zich mee. Kijk maar eens naar je afvalbak na twee dagen kerst vieren.

 

Kerstpakket

De inhoud van jouw kerstpakketdozen doet hier vaak ook nog wel een schepje bovenop. Het opvulmateriaal van de doos en de producten die stuk voor stuk nog in plastic of karton zijn verpakt. Het valt allemaal te recyclen, maar levert wel afval op. Daarom kiezen bedrijven er steeds vaker voor om kerstpakketdozen als duurzaam geschenk te geven. De kerstpakketdozen kunnen dan bijvoorbeeld een herbruikbare verpakking hebben. Denk bijvoorbeeld aan een tafel, krukje, dienblad of prullenbak. Ideaal dus, want je hoeft de gebruikte kerstpakketdozen niet weg te gooien, maar geeft het een tweede leven.

 

Jongeneel Verpakkingen

Wil jij jouw personeel ook graag ecologisch verantwoordde kerstpakketdozen meegeven? Dan heb je bij Jongeneel Verpakkingen keuze uit een ruim aanbod.

 

Leuk? post

Plaats een reactie