Ga zwemmen met je kinderfeestje!

Het organiseren van een kinderfeestje is niet altijd even makkelijk. Het bedenken van een leuke activiteit kan een lastige klus zijn. Je wilt natuurlijk dat het een onvergetelijke dag gaat worden voor je kind en zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes.

De voorbereidingen

Een kinderfeestje organiseren begint met het prikken van een geschikte datum en een handig tijdstip. Wanneer kunnen de meeste kinderen komen? Daarna is het belangrijk om een aantal keuzes te maken. Hoeveel kinderen worden er uitgenodigd? Hoe laat begint het kinderfeestje? En hoe laat is het weer afgelopen? Eten de kinderen mee? Al deze factoren spelen mee bij het kiezen van een geschikte en leuke activiteit.

Het kiezen van een geschikte activiteit

Bij het kiezen van een geschikte activiteit voor een kinderfeestje is het belangrijk om het budget in de gaten te houden. Wat wil je er per kind of in het totaal voor uitgeven? Daarnaast is het belangrijk dat je kind het een leuk feestje vindt. Het gaat tenslotte om hem/haar. Een leuke activiteit voor een kinderfeestje is bijvoorbeeld zwemen. Dit is voor zowel jongens als meisjes leuk, niet al te duur, makkelijk te organiseren, onafhankelijk van het weer en een garantie voor een spetterende, leuke middag.

Extra beleving

Wil je net iets extra’s voor je kind? Kies dan een themafeestje in een zwembad. In zwembad Aquadrome in Enschede kun je bijvoorbeeld kiezen tussen vier verschillende kinderfeestjes, die elk passen bij een andere leeftijdsgroep. Elk feestje heeft z’n eigen thema. Schatten duiken met een piraat of leuke waterspelletjes? Kies wat het beste bij je kind past! Meer informatie vind je op enschedesezwembaden.nl.

Leuk? post