Drie keer een adrenalinekick

Ben je avontuurlijk ingesteld en hou je wel van een adrenalinekick? Leef jij voor de spanning en ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jou en je vrienden? Dan hebben we nu drie vette activiteiten voor je op een rijtje gezet die jou een enorme adrenalinekick bezorgen. En het leuke is: ze zijn allemaal uit te voeren in ons eigen kikkerlandje.

Offroad rijden

Offroad rijden is niet zo bekend als de andere activiteiten, maar wel enorm vet. Het enige wat je voor deze gave activiteit nodig hebt is een rijbewijs. Offroad rijden is feitelijk door de modder rijden in een ruige 4×4 wagen. Rijd over heuvels en andere obstakels in een grote terreinwagen. Houd een wedstrijd met je vrienden en laat ze zien wie de beste en stoerste chauffeur is. Iedereen met een rijbewijs kan offroad rijden. Een instructeur vertelt je alles over het besturen van de wagen, waarna je dit zelf op de proef gaat stellen. Overwin een parcours met modderkuilen, hellingen en schuine vlakken. Offroad rijden kan overdag, maar is ‘s avonds ook mogelijk dankzij verlichte velden.

Bungeejumpen

Bungeejumpen wordt steeds populairder, al is het nog steeds alleen weggelegd voor de echte durfals. Ondanks dat bungeejumpen hartstikke veilig is dankzij alle strenge veiligheidsmaatregelen, is het begrijpelijk dat het een hele stap is als je last hebt van hoogtevrees. Maar dit is een goede reden om je angst te overwinnen! Bungeejumpen geeft namelijk een enorme kick. Spring de diepte in op een hoogte van 60 meter en laat iedereen zien dat je onverwoestbaar bent. Dan kun je dit ook weer afstrepen van je bucketlist.

Parachutespringen

Het klinkt belachelijk: vrijwillig uit een vliegtuig springen voor de fun. Toch is dit de realiteit voor vele waaghalzen. En zeg nou zelf, dit moet je toch één keer in je leven hebben gedaan? De spanning en sensatie die je voelt als je van drieënhalve kilometer hoogte uit een vliegtuig springt is onbeschrijfelijk. Iedereen zou willen weten hoe het is om te kunnen vliegen en dankzij parachutespringen kun je dit een keer beleven. Door de vrije val die je maakt voel je je zo vrij als een vogel. Ook de hoge snelheid zorgt voor een enorme adrenalinekick. Boek dus snel een parachutesprong. Blijf je liever met beide benen op de grond? Dan is Indoor Skydiven misschien een betere optie voor je. Op deze manier kun je toch het gevoel van vliegen ervaren, maar hoef je niet uit een vliegtuig te springen.

Leuk? post

Plaats een reactie