De drie leukste groepsuitjes van dit moment

Er is altijd wel een reden om een gezellig groepsuitje te organiseren. Of het nu gaat om het jaarlijkse teamuitje met je sportclub, een bedrijfsuitje met je collega’s, een dagje of avondje weg met vrienden of een vrijgezellenfeest. Het is elke keer weer een hele klus om een leuk, maar ook origineel uitje te bedenken. Doordat je met een grote groep mensen gaat heb je verschillende dingen waar je rekening mee moet houden. Wat is bijvoorbeeld het budget dat iedereen wilt besteden? Wanneer vindt het uitje plaats? De zomer is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor buitenactiviteiten. En wordt het een actief uitje of gaan jullie voor een rustige avond die wordt afgesloten met een barbecue? Laten jullie daarnaast ook shirts bedrukken met jullie bijnamen? Doe inspiratie op voor jullie eigen groepsuitje in dit overzicht van de drie leukste groepsuitjes van dit moment!

WipeOut

Spreekt een zeer actief groepsuitje jullie erg aan? Hoe leuk is het dan om het enige echte WipeOut parcours van Nederland te doorlopen? Stuiter, stuntel en val in het water, net als de kandidaten van het gelijknamige programma WipeOut, door de Big Red Balls. Draai vervolgens rondje in de Dizzy Dummy tot je misselijk bent. En hoe lang denken jullie rechtop te kunnen blijven staan bij de Sweeper? Dit groepsuitje is een echte aanrader tijdens warme zomerdagen door de wateronderdelen en de toegang tot Beldert Beach. Komt het toch beter uit om in de winter het groepsuitje te organiseren? Ook dan zijn er voldoende obstakels die op het land kunnen worden overwonnen. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 47,50 per persoon.

Escape Room

Een groepsuitje dat op dit moment erg populair is in Nederland, is de Escape Room. Laat jou en je vrienden of collega’s opsluiten in een kamer en probeer jullie zo snel mogelijk te bevrijden uit deze benarde situatie. Het gezamenlijk oplossen van raadsels en puzzels door diverse aanwijzingen is de enige uitweg. Door de populariteit zijn er in Nederland steeds meer Escape Rooms geopend. Op dit moment telt Nederland al meer dan 300 Escape Rooms. Zo is er altijd wel een Escape Room bij jullie in de buurt. Een bijzondere Escape Room is de Prison Escape in Rotterdam. Je probeert hier als gevangene te ontsnappen uit de Noordsingel. Het is een unieke beleving door de bijzondere omgeving en de inzet van echte acteurs. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 59,50 per persoon.

Moordspel

Een andere activiteit wat erg leuk is om te doen als groepsuitje is een moordspel of moorddiner. Voorafgaand aan het spel krijgen jij en jouw collega’s of vrienden een personage toegewezen. Leef je zoveel mogelijk in in je rol van bijvoorbeeld toiletjuffrouw of maffiabaas. Aan het einde van het spel spreekt iedereen zijn verdenkingen uit over wie de moordenaar is. Door jouw goede acteerwerk verdenkt iedereen jou, terwijl je gewoon onschuldig bent. Dit uitje zorgt zeker voor hilarische momenten.

Leuk? post