Dagje weg; Rotterdam

Voor Rotterdam is Feyenoord dé club van de stad. Er zijn meerdere clubs te vinden zoals Sparta en Excelsior maar Feyenoord springt er bovenuit.  Het stadion van Feyenoord; De Kuip werd geopend in 1937. In dit stadion wordt ieder jaar de KNVB bekerfinale gespeeld en ook zijn er een aantal Europacupfinales gespeeld. Tegenwoordig wordt het stadion ook vaak gebruikt voor grote concerten en dancefeesten. Daarnaast heeft De Kuip ook een van de grootste congres- en evenementen ruimtes van Rotterdam tot zijn beschikking.

Kids

Voor kinderen is er de mogelijkheid om een the-ball-488716_640feestje te geven of een tour te krijgen door het stadion. Het kinderfeestje is geschikt voor kinderen van 5 tot 14 jaar. Tijdens dit ruim 2 uur durende feest zullen zij een speurtocht door het stadion doen en krijgen ze een rondleiding en kunnen ze het museum in. De jarigejob krijgt een cadeautje en alle kids krijgen speurboekje met leuke vragen over De Kuip.

Instap rondleiding met spido vaartocht

Een 90 minuten lang durende rondleiding door De Kuip. Welke Feyenoord fan wil dat nou niet. Tijdens deze rondleiding kom je op een aantal plekken waar je normaal niet kan komen zoals; de dug-out en de spelerstunnel. Helaas is het niet mogelijk om in de thuis kleedkamer te kijken omdat Feyenoord altijd in De Kuip traint. Het is echter wel mogelijk om in de kleedkamer van het uit spelende team te kijken. Wilt u graag meer van de spelers zien? Dan is het bijwonen van een training wellicht geschikt voor u. Kijk hiervoor wel eerst even op de website voor actuele trainingstijden.

Winkelen

Bent u geen voetbal liefhebber en gaat u liever winkelen. Dan heeft u in Rotterdam genoeg mogelijkheden. Zo kunt u bij Zuidplein het overdekte winkelcentrum in. In dit winkelcentrum is een grote locatie van de Primark gevestigd. Shopt u liever in de buitenlucht dan is de koopgoot meer wat voor u. Indien u met de auto komt is het het makkelijkste om even te parkeren in een overdekte parking. Wanneer u na een lange dag winkelen toe bent aan een diner in een restaurant dan is dit in Rotterdam zeker geen probleem. Door de grote diversiteit van restaurants zult u altijd iets kunnen vinden wat naar uw zin is. Wanneer u het shoppen even beu bent is het aan te raden om een bezoekje aan de Markthal te brengen. In de markthal zijn tientallen verschillende eetkraampjes en restaurants te vinden. Van Marokkaanse kruiden tot pizza of verse vis, u kunt het zo gek niet noemen of het is er te vinden. Na een bezoek aan de markthal gaat u gegarandeerd met een volle maag naar buiten.

 

Leuk? post