Cadeautips voor een aanstaande vader

Als je zwanger bent is dit een prachtig moment. Er komt een nieuwe baby op de wereld! Dit betekent dat jij moeder wordt, maar natuurlijk ook dat je man vader wordt. Dit is heel bijzonder voor jullie allebei. Misschien wil je je man wel een mooi cadeau geven om dit moment te vereeuwigen. Er zijn verschillende toepasselijke cadeaus die een heel mooi gebaar zijn. Lijkt dit je wel wat? Wij geven je nu enkele cadeautips!

Sleutelhanger

Een sleutelhanger is een voorbeeld van een erg mooi cadeau. Nu zul je misschien denken: een sleutelhanger? Ja, maar dan wel een hele bijzondere! Bij de juwelier zijn er bijvoorbeeld prachtige sleutelhangers verkrijgbaar. Simpele vormen, maar heel erg mooi. Een zilveren rechthoekig plaatje of juist een speciale vorm. In dit zilver kun je de geboortedatum van jullie kindje laten graveren. De sleutelhanger kan hij aan zijn sleutelbos hangen. Elke keer als hij het huis uit gaat pakt hij zijn sleutels en wordt hij aan deze bijzondere dag herinnerd. Dat is toch een prachtig gebaar!

Pretecho

Wil je niet wachten tot jullie kindje geboren is? Dan is een pretecho een heel bijzonder cadeau. Dit geef je natuurlijk tijdens de zwangerschap en is hierdoor net zo leuk. Er zijn een aantal verschillende pretecho’s die je cadeau kunt doen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een echo met geslachtsbepaling. Hoe bijzonder is het om samen het geslacht van je kindje te weten te komen! Ook kun je kiezen voor een 3D of 4D echo. Tijdens een 3D pretecho krijg je beelden te zien van je kindje. Deze beelden zijn niet zwart-wit maar in echte roze gladde tinten. Bovendien wordt het kindje veel scherper en echter in beeld gebracht. Bij een 4D pretecho zie je je kindje ook in deze echte roze tinten met diepte. Hier wordt er echter nog een extra dimensie aan toegevoegd. Je ziet je kindje namelijk real-live bewegen op bewegende beelden.

Boeken

Er zijn een heleboel leuke boeken verkrijgbaar voor aanstaande vaders. Hier staat allerlei nuttige en leuke informatie in. Vragen die zich afspelen in het achterhoofd van je man worden op een leuke manier beantwoord. Ook een verklarende woordenlijst en handige tips ontbreken niet. Bovendien wordt er uitleg gegeven over hoe je je partner kan steunen tijdens de zwangerschap en bevalling. Zo heb jij er als vrouw ook nog wat aan! Een heel leuk én nuttig cadeau voor de aanstaande vader dus.

Pakket

Ook is het heel origineel om zelf een pakket samen te stellen. Hiermee zul je de aanstaande vader zeker verrassen. Je kunt dit pakket zo uitgebreid maken als je zelf wil. Je kunt een combinatie maken van grappige, nuttige en leuke cadeautjes. Denk bijvoorbeeld eens aan een wasknijper voor op zijn neus als hij de eerste luiers verschoont! Ook een speentje of rompertje met “I love dad” erop is erg schattig. Een tijdschrift en een koffiemok komen ook altijd van pas. Zo heb jij een persoonlijk en leuk cadeau!

gift-548290_640

4/5 - (1)