Breilting horloges, een horloge met een rijke geschiedenis

Denk je aan horloges dan denk je aan Breitling. Breitling is wat Bently onder de auto’s is voor de horloge ‘s. Een Breitling heeft een ontzettend lange en uitgebreide geschiedenis. Breitling is al sinds mensenheugenis een merk dat voor loopt op de rest. Zo was Breitling de eerste fabrikant die een pols-stopwatch maakte. De stopwatch bleek erg handig voor piloten en won snel aan populariteit. Breitling ging nog een stap verder en maakte een ontwerp waarbij voor het eerst een horloge gecombineerd werd met een uurwerk. Als uitbreiding op dit populaire horloge met stopwatch kwam Breitling daarna met een horloge dat opgewonden werd door middel van polsbeweging. Hierdoor staan Breiltings nooit stil.

 

Groote bekendheid verkreeg Breitling gek genoeg in de tweede wereld oorlog. Het bedrijf leverde zijn horloges aan de Engelse luchtmacht, de RAF. Deze speciale horloges waren zo ontzettend goed dat de Duitse Luftwaffe ook een beroep deed op de horloges. Breilting, een Zwitsers en dus neutraal bedrijf stemde hiermee in en leverde op den duur aan het Duitse leger, het Amerikaanse en het Engelse leger.

 

Deze bekendheid had na een kleine crisis in de tweede helft van de twintigste eeuw een flinke boost nodig. Dit gebeurde onder andere door, sponsoring van extreme sporten en een non-stop ballonvaart rond de wereld.

 

Een Breitling horloge kopen doe je natuurlijk bij een juwelier die veel verstand heeft van zijn producten. Een bedrijf waar u een Breitling kunt kopen is juwelier van Willegen. Deze juwelier heeft verschillende Breitling modellen in zijn assortiment, en kan u helpen met de aanschaf van een prachtige, nauwkeurige en overweldigende Breitling.

 

Neem eens een kijkje in de webshop om erachter te komen wat er voor u allemaal mogelijk is. Naast Breitling heeft Juwelier van Willegen nog vele andere horloges in het assortiment. De mooiste horloges vind u bij Juwelier van Willegen.

Leuk? post

Plaats een reactie