Bowlingbaan Utrecht – Kom je ook jouw feestje vieren?

Hoog tijd voor ontspanning! Heb jij binnenkort een verjaardag, personeelsfeest of is jouw zoon/dochter jarig? Of wil je ‘’gewoon’’ een keer iets leuks doen? Kom langs bij bowlingbaan Utrecht om een middag of avond te bowlen onder het genot van een hapje en een drankje.

Bowlingbaan Utrecht – Arrangementen

Er zijn verschillende arrangementen, voor alle leeftijdsgroepen! Met of zonder diner of in thema. Vier van de 16 banen zijn helemaal in de jungle sferen ingericht. Dit is ideaal voor een kinderfeestje. Wanneer alle lichten uit gaan, komt de jungle tot leven…

Kids party

De kids party is bedoeld voor kinderen tot 12 jaar. Kom op de woensdag- of zaterdagmiddag jouw kinderfeestje vieren! De jarige job wordt extra in het zonnetje gezet. De discolichten worden aangezet en de kinderen kunnen heerlijk bowlen. Daarna genieten van pannenkoeken of friet met een snack. Het arrangement is uit te bereiden met taart vooraf en een leuk cadeautje voor alle kinderen.

Biertje Balletje Bowlen

Wil jij samen met vrienden, collega’s of de studentenvereniging iets leuks doen? Met het arrangement Biertje Balletje Bowlen ga je voor een all-inclusief prijs 1,5 uur bowlen, waarbij bier, wijn en fris inbegrepen zijn. Tijdens het bowlen krijg je een schaal met bittergarnituur. Het arrangement is uit te breiden met een uur extra drankafkoop.

1-2-3 RLE Deal XXL

Tijdens de 1-2-3 RLE Deal ga je binnen het uur proberen uit de Escaperoom ‘’The Postoffice’’ te breken, twee uur grillen en gedurende drie uur is de drank inclusief. Dit arrangement kan je uitbreiden met het Bowl XXL mogelijkheid. Dit betekent dat je een uur extra gaat bowlen. Op deze manier ben je de gehele middag zoet! Hebben jullie iets groots te vieren? Dan raden wij dit arrangement aan.

Wil jij meer informatie over bowlingbaan Utrecht of wil je een arrangement reserveren? Bekijk de website of neem contact op voor meer informatie.

Leuk? post

Plaats een reactie