Altijd net even netter met een overhemd van Arya boy

Elegantie, comfort en fantasie zijn de kenmerken van de Italiaanse mode. Steeds meer Nederlanders zijn geïnteresseerd in deze stijl en gelukkig is dat nu ook steeds meer betaalbaar en leverbaar in Nederland. Steeds meer (jonge) Nederlanders kiezen voor stijl en details en kleding dat geschikt is om op diverse gelegenheden aan te doen.
Een mooi voorbeeld hiervan is het Arya boy merk. Dit bestaat uit de fijnste en mooiste Italiaans gesneden overhemden, truien en T-shirts. De overhemden zijn prima geschikt om te kunnen dragen boven een goede spijkerbroek of jeans en kan dus op vele manieren van pas komen. Op kantoor, bij een meeting maar ook in de clubs en op feesten.
Er zijn vele soorten prints verkrijgbaar. Je kunt kiezen voor een drukke flamboyante stijl, of gewoon een effen kleur, fel of meer in pastel. Uiteraard zijn deze laatste geschikt voor een zakelijke omgeving maar kun je deze ook in je vrije tijd dragen. Kenmerk voor de Italiaanse stijl is dat de overhemden zo zijn gesneden, ook wel getailleerd genoemd, dat ze mooi aansluiten bij je lichaam. Ben je iets voller, dan kun je kiezen voor een ruimere maat. Let ook op de details zoals de mogelijkheid van een dubbele kraag of een hoge boord.
Behalve overhemden voert Arya Boy ook nog T-shirts en warme nette truien. Dat laatste is natuurlijk extra handig voor de Nederlandse winters. Ook hiervoor geldt dat de keuze dermate ruim is dat er altijd wel een mooi exemplaar voor je te vinden is.

Leuk? post