Zwanger? Laat een pretecho maken.

De zwangerschap is voor veel vrouwen één van de mooiste periodes van het leven. De periode, dat er een klein kindje in je buik in ontwikkeling is, waarmee je eigenlijk een groot deel van de dag mee bezig bent. Een pretecho laten maken is daarom ook een geweldige ervaring. Op deze manier maak je op een leuke ontspannen manier kennis met je kindje. De zwangerschap is een spannende periode, waarbij zowel jouw gezondheid als die van de baby centraal staan. Daarom worden er in de zwangerschapsperiode regelmatig bezoekjes aan artsen of gyneacologen ingepland. De eerste keer dat je je kindje ziet is een geweldige ervaring die je nooit meer zult vergeten. Deze ervaring is zo speciaal, dat er tegenwoordig ook mogelijkheden zijn om dit nog eens over te doen. Dit wordt een pretecho genoemd. Bij een pretecho praktijk kun je even heerlijk op je gemak genieten van de eerste beelden van je kindje.

Een pretecho praktijk

Over heel Nederland vind je pretecho praktijken. Er zijn verschillende soorten praktijken waarbij sommige praktijken zich richten op kwaliteit en expertise, waarbij andere pretecho praktijken juist weer proberen om mensen een niet te vergeten ervaring te bieden in een heerlijke ontspannen omgeving. Wil je een pretecho maken in Roosendaal, dan zijn er in de regio verschillende pretecho praktijken, waarbij je zelf kunt kiezen welke praktijk het beste op jouw gevoel aansluit.

2d, 3d of 4d pretecho

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van pretecho’s. Bij een 2d pretecho krijg je de zelfde beelden te zien als wanneer je bij de arts een echo laat maken. Hierbij zie je zwart-wit beelden op een scherm en kun je

Bij een 3d pretecho kun je ook diepte zien, hierbij zie je verschillende details zoals de mond, vingertjes of de neus. Bij een 3d echo krijg je de beelden in kleur te zien.

Een 4d echo toont echte live HD beelden. Eigenlijk worden hiervoor de 3d beelden van een 3d echo snel achter elkaar geplaakt, zodat je ook bewegende beelden van het kindje ziet.

Bij de meeste pretecho praktijken krijg je na afloop van de pretecho een dvd of usb stick met foto’s of videobeelden mee. Op deze manier kun je achteraf ook nog de beelden bekijken en vol trots aan iedereen laten zien!

 

5/5 - (1)