Voorgoed verlost van legionella met deze legionella bestrijding

Bent u besmet met de legionella bacterie? Misschien denkt u, hoe weet ik wanneer ik besmet ben met de legionella bacterie? Dat weet u snel genoeg. U kunt een griepje krijgen, maar er kunnen ook ernstige gevolgen optreden wanneer u een longontsteking krijgt na aanleiding van de legionella bacterie. In dan geval krijgt u een antibiotica in het ziekenhuis en kan u lichaam erg verzwakken. Legionella bestrijding is dan zeker nodig.

Legionella bestrijding hoe gaat dat?

legionella bestrijding kan op vele manieren, maar bij een besmetting is het zeker nodig dit de legionella bestrijding op allerlei fronten uit te voeren. Legionella bestrijding kan voordat u besmet bent en nadat u besmet bent. Voor de besmetting kunt u op vakantie bijvoorbeeld zorgen dat de watertank in de caravan regelmatig ververst wordt. Zeker wanneer u met de caravan op een warme vakantiebestemming bent. Ook is het belangrijk om in uw hotelkamer of appartement op vakantie de leidingen even goed door te spoelen wanneer u aankomt. Het kan namelijk zo zijn dat deze voor een tijdje niet zijn gebruikt en de legionella bacterie komt vooral voor in stilstaand water.

 

Nadat u besmet bent met de legionella bacterie is het van belang de legionella bestrijding zorgvuldig uit te voeren. Dit kan u het beste laten doen door een bedrijf dat hier verstand van heeft. Daardoor kan u namelijk voorkomen dat u nog eens besmet raakt met de legionella bacterie. De legionella bestrijding door een gespecialiseerd bedrijf wordt gedaan op de volgende manieren:

  • reinigen van drinkwaterinstallaties
  • reinigen van luchtbehandelingskasten
  • reinigen van koeltorens
  • reinigen van waterreservoirs

 bedrijfspand met Mercedes - xs

legionella bestrijding door Purus BV

Legionella bestrijding moet op een zorgvuldige manier gedaan worden zoals u net al kon lezen. Purus is een gespecialiseerd bedrijf. De legionella bestrijding van Purus gaat dan ook via een specialistisch proces. Alle medewerkers hebben kennis van zaken. De apparaten en systemen worden volgens een bepaalde methode gedesinfecteerd. Voor vragen, informatie of advies kunt u ook gerust contact opnemen met Purus BV.

Leuk? post