Verloskundigen Katwijk

Verloskundigen Katwijk bij Puur Verloskunde.

Niet alleen zwangere vrouwen in Valkenburg kunnen terecht bij Puur Verloskunde, ook alle zwangere vrouwen in Katwijk, Oegstgeest en Leiden zijn bij ons van harte welkom! Onze deskundige verloskundigen zijn in Katwijk, Oegstgeest en Leiden op bekkend terrein en begeleiden alle zwangere vrouwen uit deze plaatsen.

 

Vrouwen met een kinderwens bij verloskundigen Katwijk.

Wij van Puur Verloskunde begeleiden niet alleen vrouwen tijdens de zwangerschap, maar ook vrouwen met een kinderwens, dus voordat er een zwangerschap is. Voor deze vrouwen hebben wij een speciaal spreekuur en consult.

 

We beginnen met een intake gesprek. Een intake gesprek maak je wanneer je hebt geconstateerd dat je zwanger bent. In dit gesprek vertellen we je welke onderzoeken wij doen en welke afspraken wij hebben bij controleafspraken. Ook maken we een echo om te bepalen of het hartje klopt. Daarna plannen we een afspraak in voor een termijnecho.

 

Een termijnecho maken we wanneer je ongeveer 11 weken zwanger bent. Deze echo is ervoor bedoeld om te kijken wat de definitieve uitgerekende datum is. De controles plannen we in volgens een bepaald schema. In het begin van de zwangerschap zit er een aantal weken tussen de controles. Naarmate de uitgerekende datum nadert wordt die tijd tussen de controles korter. Tijdens de controles bespreken we hoe je je op dat moment voelt en we meten je bloeddruk op. Ook bespreken we alle zaken die te maken hebben met de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Er zijn verschillende soorten echo’s. Degene die standaard gemaakt worden, worden vergoed door de zorgverzekeraar. Bij 20 weken van uw zwangerschap houden we een structureel echoscopisch onderzoek, rond de 30 weken zwangerschap maken we een groeiecho en rond de 36 weken maken we een liggingsecho. Je kan er ook nog voor kiezen om een pretecho te maken, deze wordt niet vergoed door je zorgverzekeraar.

 

Tijdens de bevalling staan onze verloskundigen Katwijk voor u klaar. Katwijk zelf heeft geen ziekenhuis, maar onze praktijk verloskundigen Katwijk werkt samen met het Alrijne ziekenhuis en het LUMC. Als u thuis wilt bevallen staan onze verloskundigen ook voor u klaar! Na de bevalling wordt er uiteraard ook goed voor jou en je kleine gezorgd door onze verloskundigen!

 

Wil je meer informatie weten of een intake gesprek maken? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Leuk? post

Plaats een reactie