Snurkbeugel nodig? Kom naar de tandarts in Leeuwarden

De tandarts in Leeuwarden is van alle markten thuis! Naast de ‘gewone’ tandartsdiensten kun je er ook terecht voor een speciale angsttandarts, een kindertandarts of de aanmeting van een speciale snurkbeugel. Meer lezen over de tandarts in Leeuwarden? Lees dan de rest van dit artikel!

Tandarts in Leeuwarden voor uw snurkbeugel

Bent u vaak moe? En komt dit door een slechte nachtrust? Het zou goed kunnen dat u last heeft van de aandoening ‘slaapapneu’. Slaapapneu is een aandoening waarbij de ademhaling tijdens de slaap stokt. Vaak gaat dit gepaard met hevig snurken. Vermoed u dat u aan deze aandoening lijdt? Maakt u dan niet teveel zorgen: de tandarts in Leeuwarden kan u helpen!

De tandarts in Leeuwarden kan u adviseren over de aandoening slaapapneu. Er is gelukkig van alles aan te doen. De tandarts in Leeuwarden werkt samen met een speciaal instituut in Nederland op het gebied van slapen. Zo kunnen zij hun patiënten de beste zorg leveren.

In de comfort van uw eigen huis wordt onderzocht of u aan slaapapneu lijdt. Hier vindt, in samenwerking met het instituut, een slaapapneu-test plaats. Wanneer blijkt dat u aan de aandoening lijdt dan kunt u een snurkbeugel aangemeten krijgen. Heeft u een hele hevige vorm van slaapapneu? Het is dan ook mogelijk dat u een slaapapneu-masker krijgt. De tandarts in Leeuwarden zorgt ervoor dat uw nachtrust weer verbetert!

Bezoek de tandarts in Leeuwarden

De symptomen die voorkomen bij deze aandoening zijn: overdag erg vermoeid zijn, een slechte concentratie, prikkelbaar zijn en ‘s nachts erg onrustig slapen en snurken. Heeft u last van één of meerdere symptomen? En vermoedt u dat u lijdt aan de aandoening slaapapneu? Aarzel dan niet en neem contact op met de tandarts in Leeuwarden. Zij zorgen ervoor dat u weer probleemloos van uw nachtrust zal kunnen genieten!

Leuk? post