Puur Verloskunde

Puur Verloskunde.

Welkom bij Puur verloskunde. Ons enthousiaste team met ervaring staat voor jou en je partner klaar! Wij bieden alle zorg rondom jullie kinderwens, de zwangerschap, de echo, de bevalling en de kraamtijd. Wij bij Puur Verloskunde gaan deskundig en betrokken te werk. We zijn kleinschalig maar vooruitstrevend en innovatief. Wij hebben ’s avonds en zaterdag spreekuur zodat jullie al jullie wensen en ideeën kwijt kunnen. Bij ons kunt u ook echo’s laten maken in onze eigen praktijk met een ervaren echoscopiste.

Wij begeleiden jullie graag op een respectvolle en unieke manier vanaf de eerste echo tot en met de eerste tijd na de bevalling. Dit doen we met liefde en enthousiasme wat we ondersteunen door kennis en ervaringen.

 

Echo’s maken bij Puur Verloskunde.

Bij ons in de praktijk is het ook mogelijk om een echo te laten maken. Het is bewezen dat je het mooiste echo beeld tussen de 26 en de 28 weken van de zwangerschap krijgt. We maken plaatjes en een filmpje van je kindje en die krijg je vervolgens mee op een USB stick. Zo’n echo duurt ongeveer 20 minuten. Het is uiteraard ook mogelijk om de hele zwangerschap door een echo te laten maken!

 

Na de echo gaan we een controle afspraak maken volgens het schema. We gaan jullie dan vertellen welke onderzoeken je het beste kunt laten doen met betrekking tot de prenatale screening. Tijdens deze eerste controle gaan we ook je bloeddruk meten en krijg je een labformulier mee om bloed af te laten nemen.

 

Na het eerste gesprek, het intakegesprek, plannen we rond de 11 weken van de zwangerschap een echo in om een definitieve uitgerekende datum te kunnen bepalen.

 

Wat doen wij?

Als verloskundige heb je de medische verantwoordelijkheid over de kraamperiode. Tijdens je eerste week van de zwangerschap komt er regelmatig één van ons bij jullie langs om samen met de kraamverzorgende de controles van jou en de baby te bespreken. We bespreken dan wanneer dit nodig is en of we ook zelf controles zullen verrichten. Er is uiteraard dan ook tijd om al jullie vragen te beantwoorden.

 

Voor meer informatie kunnen jullie terecht op onze website of kunnen jullie contact met ons opnemen!

 

Leuk? post

Plaats een reactie