Psychologenpraktijk Amersfoort – een belangrijke stap

Voor veel mensen, zeg gerust zo goed als iedereen, is het een moeilijke stap. De stap om naar een psychologenpraktijk Amersfoort toe te stappen is een hoge drempel. De vraag gaat vaak rond of het de moeite waard is en of het echt helpen kan. Echter is het een bewezen hulpmiddel om van je problemen af te komen. Vaak praten we niet gemakkelijk over onze gevoelens, al helemaal niet onze over onze diepste gevoelens. Die juist dwars zitten en er voor zorgen dat je hinder in het leven ondervindt.

Ben je benieuwd naar wat een psychologenpraktijk Amersfoort voor jou betekenen kan? Dan zit je bij Psychologenpraktijk Kolkrijst aan het juiste adres. Zij zijn juist een erg laagdrempelige praktijk. Je bent dan ook van harte welkom voor een intakegesprek.

Psychologenpraktijk Amersfoort.

Tijdens dit intakegesprek wordt alles uitgelegd. Hoe het werkt, wat er gebeurt en wat je te wachten staat. Het is daarna aan jou om te zeggen of je dat niet of wel wilt. Desalniettemin wordt je ten alle tijden professioneel ontvangen met de problemen en/ of klachten die je ondervindt. In het gesprek wordt achterhaald waar deze geworteld zitten en hoe het dagelijks leven beïnvloedt wordt. Ook hoe deze ontstaan zijn en waar ze mee samenhangen of wat het verergeren kan.

Op basis daarvan kan er voor jou een behandelplan gemaakt worden. Het is uiteindelijk voor het welzijn van jezelf belangrijk hierover te kunnen praten. De praktijk leert dat het een vorm van opluchting is, om het eruit te hebben.

Behandelplan

De psychologenpraktijk Amersfoort helpt je hierbij om erover te kunnen praten. Jouw persoonlijke behandelvoorstel wordt gebaseerd op deze eerder genoemde bevindingen. Hierin worden doelen gesteld en wordt de haalbaarheid met jou besproken in een adviesgesprek. Hiermee is de kans op haalbaarheid zo groot mogelijk.

Contact opnemen

Ben je benieuwd naar wat deze psychologenpraktijk Amersfoort voor jou betekenen kan? Breng dan even een bezoekje aan de website of bel gerust even, ze staan je graag te woord.

Leuk? post

Plaats een reactie