legionella behandeling is van levensbelang!

tegenwoordig wordt de legionella bacterie steeds meer onder de aandacht gebracht in de media. Dat is omdat een legionella besmetting gemakkelijk voorkomen kan worden. Hier zijn allerlei manieren voor die in dit artikel genoemd zullen worden. Bent u al besmet met de legionella bacterie dan is een legionella behandeling geen keus. Zonder legionella behandeling kan een legionellabesmetting namelijk de dood tot gevolg hebben en dat wil natuurlijk niemand.

Een legionella behandeling gaat zo.

Een legionella behandeling kan preventief en achteraf. Bij een preventieve legionella behandeling zorgt u ervoor dat u niet besmet kan raken met de legionella bacterie, dit wordt u zeker aangeraden. Wie wil er nu ziek worden na een leuke vakantie? Hieronder een aantal tips voor een preventieve legionella behandeling:

  • komt u thuis van een aantal dagen op vakantie? Spoel dan de leidingen goed door om de bacteri├źn in de leidingen te doden. De legionella bacterie overleefd namelijk in stilstaand water.
  • Zorg dat uw temperatuur in het warmwatersysteem altijd boven de 60 graden Celcius is. Tussen de 25 en 45 graden kan de legionella bacterie namelijk goed gedijen.
  • Laat de plantenspuiten en tuinslangen altijd leeglopen na gebruik.
  • Bent u op vakantie met de caravan in een warm vakantieland? Zorg dan dat het water in de watertank regelmatig wordt vervangen.

bedrijfspand met Mercedes - xs

Voor een legionella behandeling na besmetting kunt u het beste een gespecialiseerd bedrijf inschakelen.

 

Purus BV, een gespecialiseerd bedrijf in legionella

Een legionella behandeling is van levensbelang zoals u net al kon lezen. Omdat Purus een gespecialiseerd bedrijf is die werkt met een bepaalde methode, kunnen zij ervoor zorgen dat u nooit meer last heeft van de legionella bacterie. Dat is toch wat u wilt? Voor meer informatie, vragen of advies kunt u gerust contact met hen opnemen. Zij hebben ervaring en kennis van zaken.

Leuk? post