Informatie door adviseur over PMO

Steeds meer bedrijven vinden het belangrijk dat hun werknemers gezond zijn. Gezonde voeding is erg belangrijk met daarnaast voldoende beweging. Steeds meer werknemers vinden het belangrijk dat zij ook ook periodiek hun lichaam laten controleren doormiddel van een PMO onderzoek (PMO staat voor preventief medisch onderzoek). In Nederland is het mogelijk om bij verschillende bedrijven een PMO te boeken. Een van de bedrijven waar je een PMO onderzoek kunt ondergaan is Prescan. Prescan biedt preventief medische onderzoeken aan en heeft inmiddels meer dan 60 duizend tevreden cliënten. Het bedrijf bestaat sinds 2002 en is inmiddels 13 jaar oud. Bedrijven kunnen zich vrijblijvend laten informeren voor een PMO onderzoek bij Prescan door een van de zakelijke adviseurs. Via de website van Prescan is het erg gemakkelijk om een afspraak te maken bij een van de zakelijke adviseurs die geheel vrijblijvend het bedrijf van de mogelijkheden op PMO gebied kan voorzien.

 

Adviesgesprek

Wanneer er door het bedrijf interesse is in een adviesgesprek waarin het bedrijf voor wordt gelicht over de mogelijkheden van PMO dan komt de adviseur bij het bedrijf langs. Tijdens het gesprek zal de adviseur uitgebreid informeren over alle mogelijkheden op PMO gebied. Het meest bekende preventief medische onderzoek dat Prescan aanbiedt is de Total Body Scan, doormiddel van dit onderzoek kunnen de werknemers of de werkgever inzicht krijgen in hun gezondheid.

 

Ervaringen

Inmiddels hebben veel bedrijven al een uitgebreid onderzoek laten uitvoeren onder hun werknemers of een gedeelte van de werknemers.

 

Contact opnemen

Wanneer je contact op wil nemen voor het maken van een afspraak bij een van de zakelijke adviseurs die vrijblijvend kan informeren over de mogelijkheden van een PMO onderzoek voor het personeel dan is het mogelijk om via de website contact op te nemen. Als je wel geïnteresseerd bent maar niet zeker weet of je wel contact op wil nemen is het ook eerst mogelijk.

Leuk? post