Een pretecho laten maken in Roosendaal

Wilt u een pretecho laten maken en woont u in Roosendaal of omgeving Roosendaal? Dan kunt u voor een pretecho Roosendaal terecht bij Pretecho&zo. Pretecho&zo is gevestigd in verloskundige praktijk Artemis in Oudenbosch. Oudenbosch is gemakkelijk te bereiken vanaf Roosendaal, Hoeven, Oud Gastel, Bosschenhoofd, Kruisland en alles in deze regio. Bij Pretecho&zo zijn verschillende echo’s beschikbaar.

6 weken echo

Ben je net zwanger en zou je graag willen weten of alles in orde is? Of denk je soms dat je zwanger bent van een tweeling? Na ongeveer zes weken zwangerschap is een 2D echo denkbaar bij Pretecho&zo. Bij deze echo kun je zien of het hartje van het kindje klopt en of er sprake is van een tweeling.

2D-echo

Tijdens de zwangerschap wordt er een 2D echo gemaakt om te zien of de gezondheid van de baby goed is. Na 13 weken is het mogelijk om het geslacht te bepalen. Bij Pretecho&zo is het ook mogelijk een 3D- en een 4D-echo af te nemen.

3D-echo

Een 3D echt is een echo waarbij gebruik gemaakt wordt van fotobeelden waar diepte in te zien is. Bij een 3D echo van Pretecho&zo wordt gebruik gemaakt van HD Live beelden in roze gladde tinten. De beste periode voor deze echo valt tussen de 24 en de 30 weken.

4D-echo

Wilt u graag een goed beeld van uw baby? Bij een 4D echo krijg je een soort van live filmpje met diepte van het kindje te zien. De HD Live beelden van Pretecho&zo zijn te zien in roze gladde tinten. De 4D-echo is tijdens de hele zwangerschap af te nemen, maar de beste periode valt tussen de 24 en 30 weken.

De geslachtsbepaling

Mocht je op een vroeg moment in de zwangerschap graag het geslacht van je kindje willen zien, dan kan dit bij Pretecho&zo vanaf 13 weken. Bij 13-14 weken wordt er meestal vaginaal gecontroleerd. Elk kindje ontwikkeld anders en dit geldt dus ook voor de geslachtsontwikkeling. In sommige gevallen is het geslacht lastig te zien, daarom is het vrij lastig om van tevoren met zekerheid te zeggen wat het geslacht is. Mocht het bij de eerste poging niet mogelijk zien, kunt u gewoon kosteloos terugkomen.

5/5 - (1)