e-liquids online

e-liquids kopen

e-liquids zijn de vloeistoffen die gebruikt worden in elektronische sigaretten. De e-liquid wordt verdampt, deze damp kan door de e-roken worden geïnhaleerd. Tegenwoordig kun je bij iedere zichzelf respecterende tabaksspeciaalzaak terecht voor e-vloeistoffen en e-rookwaren. Toch worden de e-liquids die verkocht worden in tabakszaken gekenmerkt door lage kwaliteit in damp, smaak en throat hit.

Dit komt voornamelijk doordat de uitbaters van de winkels niet echt verstand hebben van de producten en deze louter verkopen om het te kunnen aanbieden aan hun bestaande klanten. De beste e-liquids koop je tegenwoordig, zoals natuurlijk ook bij andere producten, online. Je vindt een overzicht van de e-liquids van eliquidmania bijvoorbeeld hier. Persoonlijk dat de beste juices uit ofwel Amerika of Frankrijk afkomstig zijn.

In de aflopen jaren zijn de e-liquids en het e-roken in het algemeen sterk veranderd. Damp je nog steeds met een e-roll? Dan zou ik toch adviseren om een keer over te stappen naar een nieuw systeem met een clearomizer. Dit is een verdamper en liquidhouder in een en zorgt doorgaans voor een vele betere damp ervaring. Hierdoor blijf je veel gemakkelijker van de normale sigaretten af en dient het echt zijn doel: stoppen met roken. Qua e-liquids zien we dat de nadruk steeds meer is komen te liggen op kwaliteit in plaats van prijs. Hierdoor zijn producten uit landen als China en Polen steeds minder populair. e-liquids uit landen als Amerika worden veel populairder ook al zijn ze stukken duurder per milliliter. Nu mensen overtuigd zijn van de werken van e-sigaretten zijn ze bereid meer geld neer te leggen voor de producten die hier voor nodig zijn.

 

Leuk? post