E liquid kopen, wat is belangrijk?

Wanneer je voor het eerst een e liquid kopen wil is het belangrijk om het een en ander te weten. Wij gaan jou in ons artikel uitleggen waar je op dient te letten en wat nog meer belangrijk is als je jouw eerste e liquid kopen gaat.

Laten we allereerst beginnen met het feit dat e liquid verkrijgbaar is in vele verschillende smaken. E liquids kun je kopen met fruit, frisdrank, drank tabak en nog veel meer verschillende smaken. In de smaak e liquid dien je zelf een smaak te kiezen hierbij kunnen wij jou niet helpen, iedere smaak is tenslotte een persoonlijke voorkeur.

Nicotine in jouw e liquid

Waar we je wel advies over kunnen geven is het aantal mg’s nicotine dat dient te kiezen voor je e liquid.

Wanneer je een e liquid hebt met te weinig nicotine blijf je door dampen, je gaat dan compenseren en misschien nog wel meer dampen dan dat je voorheen sigaretten gerookt hebt. Ook raakt je nicotine behoefte niet bevredigd, deze zou normaliter na circa 5 teugen tijdelijk bevredigd moeten zijn.
Overweeg in dit geval een e liquid met een stap meer nicotine.

Iemand die te veel nicotine in zijn e liquid heeft ervaart een intens en niet prettig gevoel in zijn keel en kan erg duizelig worden.
Als dit het geval is kun je het beste een stapje terug nemen in het aantal mg’s nicotine, of je mengt een e liquid bij met 0mg nicotine.

Onderstaand staat een opsomming welke hoeveelheid nicotine geschikt zijn voor welke rokers, echter kan dit afwijken. Je zult zelf even moet zoeken welke het beste is voor jou, de opsomming is een richtlijn.

Leuk? post