Doe je partner een pretecho cadeau


owl-947735_640Is je partner in partner in verwachting van een kind dan is het overal het algemeen gebruikelijk om een echo te laten maken bij een ziekenhuis of een privékliniek.Je moet meestal een aantal weken wachten tot je terecht kan bij een ziekenhuis voor een echo. Je kan het ook bij een privékliniek laten doen waar de persoonlijke aandacht voor jou en het kind een stuk hoger is. Vaak hebben de privéklinieken nog geavanceerdere apparaten dan in een ziekenhuis.

Pretecho

Als aanstaande ouder wil je graag zien wat er zich nou allemaal afspeelt in de buik. Je kan dat doen door een medische echo of een pretecho. Het principe is hetzelfde, door middel van geluidsgolven worden deze ongevaarlijke golven naar de buik gezonden en deze worden weer ontvangen. Het verschil tussen deze twee vormen is dat je voor een pretecho geen verwijsbrief nodig hebt van de gynaecoloog of verloskundige. Een ander verschil hiervoor kan zijn dat je zelf een afspraak kan inplannen wanneer het jou uitkomt. Daarnaast is de persoonlijke aandacht bij een pretecho vele malen hoger, aangezien je in een gezellige kliniek wordt opgevangen door het personeel. Je kunt lekker ontspannen een pretecho maken van je kindje.

De meeste medische echo’s vinden plaats rond de 20e week. Een pretecho kan je in de meeste gevallen al laten maken vanaf de 13e week. Daarbij kun je ook al het geslacht laten bepalen voor ouders die echt niet kunnen wachten op hun aanstaande kindje.

Verschillende echo’s

Vroeger werden de echo’s gemaakt door plaatjes te maken in zwart-wit, het zag er vaak vaag uit en alleen de vormen waren zichtbaar. Tegenwoordig hebben ze steeds betere technieken waardoor je kind een stuk beter zichtbaar is. De beelden zijn roze, waardoor het kind een stuk levendiger lijkt. Hier heb ik het over 3D beelden die in HD worden weergegeven, het zijn wel foto’s. Een nieuwere techniek van pretecho’s maken is de 4D techniek. Je kunt je kind in HD zien, de beelden zijn roze ingekleurd plus je hebt bewegende beelden. Je kunt de beelden later terugkijken, omdat je ze op een dvd kan laten zetten met ingesproken uitleg.

Cadeau

Wat zou het leuk zijn om je partner een pretecho cadeau te laten doen. Levensechte beelden van je kind die je je hele leven nog kan bewaren. Ze voelt zich op die dag zeer speciaal, want ze kan voor het eerst haar kindje zien. Er zijn een aantal pakketten met gunstige prijzen, waarmee je je vrouw een plezier kan doen. Wat zijn nou eigenlijk de kosten om een pretecho te laten maken? De goedkoopste variant kost ongeveer €35,- voor een vroege echo van 6 tot 13 weken, tot een uitgebreid consult met live beelden van het kindje voor een prijs van €55,-.

Deze pakketten kunt u bijna naar al uw wensen uitbreiden naar een volledig pakket met verschillende echo’s een taart voor een prijs van €155,-. Het meest uitgebreide pakket met echo’s gedurende de hele periode van de zwangerschap plus 2-3-4D in HD kun je al aanschaffen voor een prijs van slechts €395,- om geen moment te missen van je kleine.


Extra informatie over pretecho’s kun je vinden op de website http://pretechoenzo.nl, zodat je kan worden voorzien van volledige informatie of als je verdere vragen beantwoord wilt hebben.

Leuk? post