BHV opleiding

BHV opleiding

Met behulp van een BHV opleiding kunt u uw werknemers opleiden tot een volwaardig bedrijfshulpverlener (BHV’er). De Arbowet vereist sinds 1994 dat de veiligheid van medewerkers en klanten gegarandeerd kan worden dankzij de voortdurende aanwezigheid van ten minste één BHV’er. Als u personeel in dienst heeft bent u wettelijk verplicht om minstens één BHV’er in dienst te hebben.

 

De opleiding

De BHV opleiding van Hart voor BHV kent veel voordelen. Professionaliteit staat bij ons voorop en dat merkt u aan alles tijdens deze opleiding. Onze docenten zijn allemaal experts die over veel praktijkervaring beschikken. Ook is de opzet van de BHV opleiding eenvoudig en dus doeltreffend, en sluit de opleiding aan op realistische werksituaties.

 

Beginners die nog geen ervaring hebben met BHV starten met de BHV Basis cursus. Deze cursus bestaat uit het verlenen van eerste hulp, het beperken en het bestrijden van een beginnende brand, communicatie en ontruiming. Binnen vier dagen kan een NIBHV diploma worden behaald: op de laatste dag vindt er een theorietoets plaats.

 

Naast een beginnerscursus kunt u bij ons ook een herhalingscursus afleggen. Hiermee houdt u uw kennis en vaardigheden omtrent hulpverlening op peil, en deze cursus duurt slechts een dag. Ook wordt hierdoor het BHV certificaat met een jaar verlengd.

 

Ontruimingsoefening

Een belangrijk onderdeel van onze BHV opleiding is ontruimen. Binnen uw bedrijf moet er altijd iemand aanwezig zijn die weet wat hij/zij moet doen tijdens een noodsituatie waarin mensen het pand moeten verlaten. In ieder bedrijf kan er iets gebeuren waardoor dit nodig zal zijn, en daarom wordt hier tijdens de opleiding veel aandacht aan besteed.

 

Het volgen van een BHV opleiding is aan te raden. Sterker nog: het is in zekere zin wettelijk verplicht. Heeft u interesse in onze cursussen? Neem dan snel contact met ons op, of bezoek onze website.

Leuk? post

Plaats een reactie