Amoxiciline + clavulaanzuur is een typisch geneesmiddel wat veel voorgeschreven wordt maar goed vervangen kan worden door colloïdaal zilver

Het is u als u wat ouder bent waarschijnlijk al talloze keren voorgeschreven door uw huisarts, toen u een ontsteking had. Amoxicilline met clavulaanzuur is een 2 componenten medicijn, Amoxicilline op zich is al een sterk antibioticum, maar in combinatie met Clavulaanzuur wordt het ingezet tegen zware ontstekingen. De bekendste merknamen ervan op de Nederlandse markt zijn Forcid en Augmentine.

Waar tegen wordt het gebruikt

Een aantal van deze zware infecties waar het voor voorgeschreven wordt zijn altijd infecties met bacteriën zoals bijvoorbeeld longontsteking, bronchitis (acute), salmonellavergiftiging, middenoorontsteking, voedselvergiftiging, bijholteontstekingen, zware keelontsteking, maagdarmkanaalinfectie, infecties van de huid of urinewegen, hersenvliesontsteking en de ziekte van Lyme.

Colloïdaal zilver

Wat de meeste mensen tegenwoordig niet meer weten is dat al deze bacteriële infecties heel goed te genezen zijn (en vaak zelfs beter) met colloïdaal zilver. Colloïdaal zilver is in principe een mineraalwater met maar 1 mineraal erin namelijk zilver. Colloïdaal zilver kan eenvoudig verkregen worden door een elektrlyse uit te voeren met 2 elektroden van puur zilver in en hoeveelheid gedestilleerd water.

U moet weten dat de medische wereld niet s aan u verdient als u zich geneest met colloïdaal zilver (ook wel zilverwater genoemd) en artsen tijdens hun opleidingen niet of nauwelijks geïnformeerd over de werking of zelfs het bestaan van van zilverwater.

Wat u als allereerste zou moeten weten is dat de wereld geregeerd wordt door mensen die het niet al te best met u en mij voor hebben (daar was u misschien al achter), maar vooral de normale mens als een bron van inkomsten zien net zoals een boer naar zijn vee kijkt ongeveer. Dat houdt in dat er een aantal bronnen zijn voor deze rijken der aarde om hun kudde te melken, namelijk via energie, medicijnen, belastingen, verzekeringen en boetes.

Artsen en zilverwater

Ik zal de informatie verder beperkingen tot het medicijnen aspect en verder gaan met u te vertellen dat zowel opleidingen voor artsen als de algemene opleidingen voor de mens in het algemeen samengesteld worden op een dusdanige manier dat iedereen de informatie krijgt die ze nodig hebben om volledig mee te werken aan het nog verder verrijken van de al zo rijken der aarde.

Dit houdt in artsen wordt geleerd dat ze zich moeten beperken tot het voorschrijven van geneesmiddelen zoals dus Amoxicilline + Clavulaanzuur en alle andere Antibiotica die voor een habbekrats geproduceerd worden, en daarna voor dik geld verkocht. Uiteraard verdient iedereen zijn deel hieraan, artsen worden immers zeer goed betaald en willen zeker niet uit het ambt gezet worden door mensen voor te schrijven hoe ze zich van practisch alle kwalen kunnen genezen met mineraalwater.

Colloïdaal zilver is dus niets meer of minder dan steriel water met heel fijn zilver erin. Alle microscopische organismen, zowel bacteriën, schimmels, parasieten als virussen zijn afhankelijk van hun eigen zuurstofproductie welke door de aanwezigheid van zilver moleculen uitgeschakeld wordt waarna deze organismen als het ware stikken, sterven en vervolgens door het lichaam eenvoudig afgevoerd kunnen worden.

Antibiotica is ongezond

U kunt uiteraard prima de voorgeschreven Amoxicilline + Clavulaanzuur gebruiken, en dit is een perfect geneesmiddel en zal u in de meeste gevallen van uw infecties afhelpen, al kan dit bij staphylococcen infecties vaak heel lang duren, en zal de infectie soms operatief verwijderd moeten worden. U moet echter weten dat het gebruik van antibiotica op den langen duur erg ongezond voor uw lichaam en zijn eigen afweer gestel is en u naarmate u zich in uw leven langer “volpropt” met Antibiotica als Amoxicilline steeds meer kwalen zult krijgen.

Kuur afmaken

Bij het gebruik van Antibiotica is het uiterst belangrijk om de voorgeschreven kuur volledig af te maken zodat er geen immuniteit tegen dit geneesmiddel opgebouwd kan worden door de bacteriën in kwestie, want dan zal het de volgende keer dat u het moet gebruiken verminderd of niet meer werken, en bent u gedwongen om een ander Antibiotica te gaan gebruiken. In principe niet zo heel erg aangezien er honderden verschillende antibiotica voor handen zijn, en de beste nooit door artsen voorgeschreven worden, maar alleen aan patiënten in nood in het ziekenhuis verstrekt worden.

Zilverwater inzetten tegen

Mijn doel met dit artikel is om zoveel mogelijk mensen te helpen door ze aandachtig te maken op colloïdaal zilver. Doet u zichzelf een plezier en lees eens aandachtig een paar professionele artikelen erover of liever nog zoek op Youtube naar filmpjes erover. U zult verbaasd staan dat colloïdaal zilver zelfs de pest, ebola, tuberculose, aids, malaria, en vele andere dodelijke ziektes met het grootste gemak bestrijd.

Probeer het eens

Als u het wilt proberen kunt u eerst een flesje ergens bestellen, koop het liefst een oplossing van 10 ppm, een oplossing met meer ppm is niet automatisch beter, mocht u meer willen nemen, neem dan gewoon een wat grotere dosis. Als u eenmaal tot de ontdekking gekomen bent dat colloïdaal zilver u met van alles en nog wat kan helpen in uw leven is het echter zeker aan te raden om uw eigen colloïdaal zilver generator te kopen of maken en ergens zilver elektroden te bestellen. 2 Zilver elektroden kosten ongeveer 30 euro en voorzien u van 600 liter zilverwater. Amoxicilen zult u de rest van uw levn niet meer nodig hebben…

Auteur: Medizo.net

Leuk? post