3 afvallen motivatietips

Wanneer je bezig bent met afvallen, dan zal je geheid te maken gaan krijgen met een verminderde motivatie. Daarom wil ik je vis dit artikel 3 handige motivatietips meegeven, waardoor je jezelf sneller kan herpakken om door te gaan met het behalen van je doelen.

1# Als je je motivatie zo hoog mogelijk wilt houden tijdens het afvallen, dan is het verstandig om een methode of dieet te volgen wat naadloos aansluit op jouw levensstijl. Heb je bijvoorbeeld een enorm druk en chaotisch leven, en ben je bijna nooit thuis, kies dan niet voor een dieet waarbij je lang in de keuken moet gaan staan, want dat ga je toch niet volhouden.

In zo’n geval kun je beter kiezen voor een methode zoals Vitadis. want dit bestaat voornamelijk uit maaltijd vervangers, en passen perfect bij een druk leven.

2# Schrijf de doelen die jij jezelf hebt gesteld op een papiertje, en hang deze ergens op waar je hem iedere dag kan zien. bijvoorbeeld op de spiegel of op de koelkast.

Op die manier wordt je continu herinnerd dat je bezig bent met afvallen.

3# Durf jezelf te belonen wanneer je een doel behaald hebt. Zet bijvoorbeeld als doel 10 kg afvallen binnen 3 maanden. Als jij dan binnen die 3 maanden 10 kilo kwijt geraakt bent, dan mag je jezelf gaan belonen met bijvoorbeeld een paar nieuwe schoenen of een leuk jurkje.

Leuk? post