Zo weet je altijd hoe oud iemand is!

 

Een ID scanner biedt u de mogelijkheid om mensen te identificeren aan de hand van hun identiteitskaart zoals een paspoort, rijbewijs en natuurlijk de ID-kaart. Een ID scanner is zo handig omdat een apparaat als deze geen fouten maakt.

 

Een dure avond
Stel u zich eens voor, je moet werken bij een café en daar komen wel eens mensen die nog geen 18 zijn een biertje drinken. Dat mag niet van de Nederlandse overheid en er staan fikse boetes klaar voor alle uitbaters die zich niet aan deze regels houden. Om te verifiëren of iemand de minimum leeftijd heeft is het mogelijk om te vragen naar iemands identiteitsbewijs. Hierop staat de geboortedatum van de eigenaar van het document.

 

Iedereen die wel eens in de horeca heeft gewerkt kan beamen dat het soms erg lastig is om in drukte, onder veel stress en weinig belichting de leeftijd uit te rekenen van iemand. Een rekenfout is zo gemaakt en dan loopt de werkgever kans op een fikse boete.

 

De ID scanner

 

Dit alles is te voorkomen met een ID scanner. Een ID Scanner is een apparaat dat geprogrammeerd is om de leeftijd te berekenen van de eigenaar. De ID scanner zit bomvol apparatuur van hoogste plank. Geavanceerde technieken bepalen binnen no time of het document echt is, en of het document nog niet verlopen is. Ook ziet de ID Scanner uit welk land het document komt, waar ook ter wereld.

 

Een bedrijf dat de ID scanners verkoopt is 24ID Check. Dit bedrijf verkoopt totale oplossingen voor klantacceptatie, paspoortcontrole en ID-controles. 24ID Check is een betrouwbaar bedrijf dat met veel discretie werkt om uw documenten te beschermen. Als u benieuwd bent of een ID scanner een oplossing kan zijn voor uw bedrijf mag u altijd vrijblijvend contact opnemen met 24ID Check. De werknemers staan altijd voor u klaar en helpen u graag verder op weg.

Leuk? post