wijnkisten kopen in veel opties

 

Een wijncadeau is niet compleet zonder een mooie verpakking. De één laat het mooi in een wijnkarton verpakken met een prachtige strik erop. De ander zal het cadeau helemaal afmaken door er een kaasplankje bij cadeau te doen. Toch vind ik persoonlijk dat een houten wijnkist het cadeau pas echt perfect maakt. Geschikte wijnkisten kopen kan nog best lastig zijn. Er is namelijk een groot aanbod aan wijnkisten te verkrijgen. Wat alle mogelijkheden zijn voor wijnkisten kopen, zie je hieronder.

 

Verschillende wijnkisten kopen

Voor iedereen die een wijncadeau helemaal af wil maken, is het erg leuk om de wijn te geven in een passende wijnkist. Er is een grote variëteit in wijnkisten. Zo kan je ook meerdere wijnen in één kist geven en zit er verschil in het materiaal en de sluitingswijze. De verschillende hoofdsoorten zijn:

  • Wijnkisten blokverband

Een wijnkist in blokverband is een eenvoudige rechthoekige wijnkist. Deze zijn verkrijgbaar in kisten voor één fles, maar ook voor drie, vier of zelfs zes flessen. De kist is zowel af te dekken met een schuifdeksel, als een losliggende deksel.

  • Luxe wijnkisten

Een luxe wijnkist is er in vele verschillende soorten. Je kunt het zo gek niet bedenken, of een object dient als wijnkistje. Zo zijn er draagkisten en koffers verkrijgbaar, een wijnhuisje, schaakbord, schatkist of zelfs een houten vrachtwagen of bus. Zo valt voor iedere persoon in elke gelegenheid wel een passende luxe wijnkist te kopen.

  • Magnum wijnkisten

Magnum hout is de beste houtsoort om alcoholische versnaperingen in cadeau te doen. Het hout kenmerkt zich door een zacht karakter en zijn duurzaamheid. Het flinterdunne hout leent zich om die reden perfect als eenmalige geschenkdoos.

  • Wijnkisten met schuifdeksel

Wie een wijn geweldig wil presenteren, zal het in een kist met schuifdeksel moeten geven. Een wijnkist met schuifdeksel is bijvoorbeeld ook te verkrijgen in de vorm van een vogelhuis. Zowel voor één wijnfles, als voor grotere geschenken met twee, drie of vier flessen wijn zijn ze met een schuifdeksel te verkrijgen.

 

Wil jij passende wijnkisten kopen als geschenk set of om de wijnen thuis mooi neer te zetten? Neem dan contact op met Jongeneel Verpakkingen.

Leuk? post

Plaats een reactie