Vraag uw e-visum Turkije aan bij www.visumdienstturkije.nl

Logo

Vanaf 1 november 2014 stapt Turkije over op het online aanvragen van uw e-visum. Veel mensen starten hun vakantie hierdoor met problemen, omdat ze op de Turkse luchthavens in lange wachtrijen moeten staan. Daarnaast betalen ze ook een extra hoog bedrag van € 25, terwijl de e-visum bij www.visumdienstturkije.nl voor € 23,95 verkrijgbaar is. U bent bij de officiele website van de Turkse regering verplicht om met een creditcard te betalen, terwijl wij u de mogelijkheid aanbieden om met Ideal of Mister Cash te betalen. Dat is wel veilig en betrouwbaar !

Visumdienst Turkije bemiddelt in het aanvragen van uw online e-visum en geeft antwoord op al uw vragen. Wij werken nauw samen met de Turkse overheid, waardoor we de e-visum voor een vaste, lage prijs kunnen aanbieden. Daarnaast maakt u ook nog eens kans op een gratis e-visum indien je ons op Facebook liked OF via Twitter volgt. Dat zou wel fijn zijn !Voor meer informatie over e-visum verwijzen wij u door naar www.visumdienstturkije.nl .  Daarnaast kun je op www.visumdienstturkije.nl veel antwoorden vinden op uw vraag over uw e-visum. Staat uw antwoord er niet tussen ? Neem dan contact op met info@visumdienstturkije.nl. Wij helpen u graag ! Bij ons kunt u ook e-visum aanvragen voor groepsreizen ! Wij hebben de capaciteit om meer dan 300 e-visums op een dag te verwerken !

Vraag vandaag nog uw e-visum voor Turkije online aan bij www.visumdienstturkije.nl en geniet van een zorgeloze vakantie. Andere vragen over Turkije ? Ook die kunt u bij ons stellen, want wij helpen u graag ! Klanten zijn erg tevreden over www.visumdienstturkije.nl en daarom zijn wij ook erg tevreden.

Tot ziens op www.visumdienstturkije.nl en alvast een prettige vakantie in Turkije ! Geniet van de zon, geniet van het eten en geniet van het eenvoudig aanvragen van uw e-visum. Wij hopen dat u in de toekomst uw e-visum opnieuw bij ons zult aanvragen.

 

Leuk? post