Vind jouw trouwlocatie Gouda

Hebben jullie trouwplannen? Dan is het uitzoeken van een perfecte trouwlocatie een van de dingen die je als eerste zal gaan regelen. Bedenk van tevoren goed wat jullie wensen zijn. De locatie of omgeving van het feest zal al snel afhangen van jullie woonplaats. Komen jij en je gasten uit de regio Rotterdam, Den-Haag en Utrecht? Dan licht een trouwlocatie Gouda perfect op de route. Waar jij rekening mee moet houden voor het vinden van een geschikte trouwlocatie Gouda, lees je hier.

 

Dagindeling

Is het voor jullie geen probleem om heen en weer te rijden? Of heb je er een hekel aan om auto-in en auto-uit te gaan, dus wil je alles op één plek? Dat is belangrijke informatie. Als je graag de burgerlijke stand op dezelfde locatie wilt als het diner en feest, moet de trouwlocatie Gouda wel aangemerkt zijn als officiële trouwlocatie.

 

Gasten

Hoeveel mensen willen jullie uitnodigen op jullie grote dag? Het maakt veel verschil of je het feest in een kleine besloten kring houdt, of dat je er een feest met tweehonderd mensen van maakt. Niet elke locatie is groot genoeg om al die mensen te bergen en soms heb je ook locaties die weer te groot zijn voor een klein gezelschap. Houdt hier bij het zoeken naar een trouwlocatie Gouda dus rekening mee.

 

Kosten

Hebben jullie al een begroting gemaakt? De ene zaal is de andere niet, en de ene offerte ook niet de andere. Er kan aardig wat verschil zitten tussen de begrootte kosten die een trouwlocatie Gouda kan rekenen.

 

Gasterij Vergeer Reeuwijk

Op tien minuutjes rijden van Gouda, is Gasterij Vergeer gevestigd. Een officiële trouwlocatie die zowel hele dagvullende bruiloften kan verzorgen, als enkel de receptie of huwelijksfeest. Of je nu met grote of kleine groepen bent, bij Gasterij Vergeer zijn er volop mogelijkheden. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact op!

Leuk? post

Plaats een reactie