Verplaatsbare wanden

Verplaatsbare wanden

Een goede manier om uw ruimte op te delen in kleinere ruimtes is gebruik maken van verplaatsbare wanden. Het woord zegt het al: deze wanden zijn verplaatsbaar waardoor u gemakkelijk de ruimte in kan delen op uw eigen manier. Ook is deze inrichting gemakkelijk weer aan te passen. Dankzij deze innovatieve wanden krijgen kantoren een hogere efficiency.

 

Waarom verplaatsbare wanden?

Veel kantoren hebben behoefte aan regelmatige herindelingen. Verplaatsbare wanden zijn hier perfecte middelen voor; de wanden zijn snel en gemakkelijk te demonteren en te verplaatsen. De verplaatsbare wanden zijn, ondanks hun lichte gewicht, stevig en geluidsdicht. Waar herindelingen normaal gesproken veel tijd en moeite (en dus geld) kosten is het met verplaatsbare wanden zo gepiept. Het zijn dus investeringen die zichzelf op den duur terugverdienen (specifieker gezegd: ze verdienen zichzelf al terug tijdens de eerste herindeling).

 

Onze wanden zijn op een functionele manier ontworpen waardoor ze erg gemakkelijk in gebruik zijn. Ook veroorzaken ze geen schade aan vloeren en plafonds.

 

Onze werkwijze

Bij Brakel Totaal Project worden de verplaatsbare wanden niet alleen geleverd; ze worden ook bij ons geproduceerd. Dit heeft als gevolg dat we aan alle vormen van maatwerk kunnen voldoen. Aangezien alle kantoren en ruimtes uniek zijn is het proces van verplaatsbare wanden ook uniek. Van tevoren meten we alles nauwkeurig bij u op zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Professionaliteit is onze belangrijkste kernwaarde en dat merkt u aan alles.

 

Brakel Totaal Project

Bij Brakel Totaal Project hebben we jarenlange ervaring op het gebied van verplaatsbare wanden. Onze medewerkers zijn deskundig en hebben passie voor hun vak. We gaan geen uitdaging uit de weg en hepen u graag uw kantoor verder te ontwikkelen.

 

Heeft u interesse in onze verplaatsbare wanden of wilt u meer weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Leuk? post

Plaats een reactie