Veilig internetten met extra internetbeveiliging

internetbeveiligingSinds het ontstaan van het internet is veel veranderd in mensen hun leven. Sociale contacten kunnen gemakkelijker onderhouden worden en ook bankzaken kunnen simpel via internet geregeld worden. Echter het internet komt ook met een aantal gevaren, die groot kunnen zijn voor consumenten die niet heel veel ervaring hebben met het internet. Steeds vaker hoor je over het leegplukken van bankrekeningen of zelfs identiteitsdiefstal via het internet. Het is dus belangrijk dat je goed oplet als je gaat internetten en niet zomaar overal op klikt of download. Daarnaast is het verstandig om je computer extra te beveiligen tegen dit soort gevaren maar ook tegen andere virussen en spyware. Dit kan door extra internetbeveiliging af te nemen bij je internetprovider.

Internetbeveiliging via je internetprovider

Voor slechts een paar euro per maand kan je de computers in je huis extra beveiligen tegen virussen en spyware. Daarnaast kan je vaak met deze beveiliging het ouderlijk toezicht aanzetten zodat kinderen niet blootgesteld worden aan ongepaste websites. Door middel van browsing protection worden gevaarlijke websites herkend en zo ook je persoonsgegevens. De internet veilig pakketten kan je gebruiken voor 3 computers of laptops in huis.

Kosten internet veilig

Het extra beveiligingspakket kost bij Ziggo en Tele2 4 euro en bij KPN en Telfort 5 euro per maand. Bij de providers krijg je deze optie de eerste paar maanden wel gratis aangeboden. Het pakket is maandelijks opzegbaar. Bij internetprovider XS4ALL krijg je het extra beveiligingspakket standaard gratis bij het afsluiten van een alles in 1 pakket.

Leuk? post