Utrecht bowlen is gezelligheid voor iedereen!

Wanneer u binnenkort in omgeving Utrecht bowlen gaat, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons heeft u namelijk keuze uit 16 verschillende bowlingbanen, waarvan er vier speciale jungle banen. Bij ons kunt u eenvoudig online een bowlingbaan gereserveerd worden. Dus wanneer u een favorieten bowlingbaan heeft, kunt u hier bij ons altijd uit kiezen. Naast normaal een paar uur bowlen is er bij ons van alles mogelijk als het gaat om bowlen met een thema. Wanneer u met een speciaal thema wilt bowlen, moet u vooral verder lezen.

Veel opties bij Utrecht bowlen

Zoals net al beschreven is er veel mogelijk bij Utrecht bowlen. Zo is er in het weekend op vrijdag en zaterdagavond wat we disco bowlen noemen. Hierbij maken wij gebruik van allerlei lichtshows afgewisseld met de beste Dj’s van het moment. Op deze zelfde avond is er de laatste twee avonden ruimte voor het Late Night Magic bowlen. Op dat moment toveren wij de bowlingbaan om tot een heuse nachtclub. Een belangrijk aspect van deze nachtclub is dat er natuurlijk voldoende cocktails gedronken kunnen worden. Op deze avonden zijn alle cocktails slechts €6 en alle shotjes zijn €2 of €3. Dus voor een leuke avond uit met vrienden gaat u natuurlijk naar onze bowlingbaan. Voor het echte Hollandse gevoel krijgt u daar een gratis portie bitterballen bij. Kom de gezelligheid van onze bowlingbaan ontdekken en reserveer snel een baan bij ons online.

Voor verschillende partijen

Voor al uw partijen bent u welkom bij Utrecht bowlen. Wanneer er een kinderfeestje op de planning staat kunt u bij ons terecht. Speciaal voor de kleinste hebben we een pannenkoeken arrangement. Dit houdt in dat er eerst een uur gebruik kan worden gemaakt van de bowlingbaan en daarna heerlijk pannenkoeken worden gegeten. Voor meer informatie belt of mailt u ons gerust.

Leuk? post

Plaats een reactie