Top trouwlocaties, of over-de-top-trouwlocaties?

Nederlanders zijn nuchter, toch? Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg is een motto dat veel inwoners van ons kikkerlandje ter harte nemen. Deze eigenschap zien we in verschillende dingen terug komen. Onze keuken met veelal simpele gerechten, de bescheiden kledingkeuze van veel “doorsnee” Hollanders, etc.

 

Ook in de wereld van de bruiloftbusiness is dit een beetje terug te zien. Een bruiloft in een kasteel is uitzondering en wordt als een extravagante bruiloft gezien. Meerdaagse bruiloften met enorme feesten en honderden gasten zijn uitzondering. Mede om deze reden is het extra lekker om eens weg te zwijmelen bij de verhalen over exotische bruiloften (denk aan buitenlandse bruiloften waarbij cultuur een grote rol speelt zoals Turkse, Indiase of Pakistaanse bruiloften) of over de trouwerijen van celebs. Een aantal voorbeelden van top trouwlocaties van de sterren:

 

  • Elizabeth Hurley trouwde met een groot zakenman éérst in Sudely Castle en vloog toen voor deel twee naar Umaid Bhawan Palace in India.
  • Acteurs Katie Holmes en Tom Cruise trouwden in een idyllisch kasteel in Italie aan de oever van het meer Bracchiano (in de buurt van hoofdstad Rome)
  • David en Victoria Beckham trouwden in een groenbegroeid en fotogeniek kasteel in het Ierse Castlerock. Het hotel heeft een eigen weddingplanner en chefkok die het paar ondersteunden
  • Dat ook sommige Nederlanders van een extravagante bruiloft houden, bleek bij onder andere de bruiloft van Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau in het Italiaanse Toscane. In de buurt van Siena huurde het stel een landgoed in de heuvels af.

 

Top trouwlocaties in Nederland

Ook in Nederland zijn er fantastische top trouwlocaties te vinden. Denk bijvoorbeeld eens aan een trouwlocatie aan het vele water dat Nederland rijk is! Een locatie aan het water staat garant voor een sfeervolle, ontspannen bruiloft. Veel locaties combineren een mooie plek voor de huwelijksvoltrekking met mogelijkheden rondom horeca. Op naar een supermooie dag in Nederland!

Leuk? post

Plaats een reactie