Stijlvolle Rado Horloges voor om elke Pols

Ben jij altijd te laat? Vergeet je regelmatig je telefoon en heb je geen idee in welke tijd we leven? Dan is het verstandig om een horloge aan te schaffen. De stijlvolle modellen van Rado zijn hier uitermate geschikt voor.

De eerste hoogwaardige collectie van Rado kwam uit in 1957. Sindsdien heeft het merk grote ontwikkelingen doorgemaakt en ondertussen zijn de horloges niet meer weg te denken uit de juwelierszaken.

De materialen voor Rado horloges verschillen van saffierkristal tot hightech keramiek. In bepaalde modellen zijn diamanten en gouden details verwerkt, dit zijn subtiele stukken. De horloges zijn geen over de top ‘’kijk mij nou’’ accessoires.

Bij Juwelier van Willegen bestaat het assortiment uit verschillende modellen:

  • Coupole. De Coupole horloges is de eerste collectie met leren polsbanden. Dit geeft de horloges een elegante uitstraling.
  • Hyperchrome. Met deze collectie wil Rado haar sportieve kant laten zien. De horloges hebben extra functies als datumaanduiding en een chronogaaf. Dit onderscheidt ze van de andere soorten van het merk.
  • Integral. Een vierkant model in het aanbod. In de band zijn meerdere materialen en kleuren verwerkt voor een chique uitstraling.
  • True. De True is een fris model. Rado slaat hiermee een andere richting in, cursieve lijnen in plaats van de strakke, parallelle lijnen van de andere modellen. Het hightech materiaal geeft een moderne uitstraling.

Dit is slechts een deel uit het assortiment van Juwelier van Willegen. In onze webshop vind je alle modellen, maar voel je ook vrij om langs te komen in onze winkel. Centraal gelegen in Den Haag voorzien we je graag van de perfecte Rado.

Leuk? post

Plaats een reactie