Sta op uit je stoel en breng de energierekening omlaag

Besparen op energie wordt steeds belangrijker. We moeten denken aan het milieu en de vele voordelen die het met zich meebrengt als we wat zuiniger met energie om zouden gaan. Dat is echter niet het enige voordeel. Energiebesparing is namelijk ook erg voordelig voor je eigen portemonnee. Ook ondernemers kunnen nog zoveel voordeel halen uit hun energieverbruik. Om te laten zien hoe ze dat kunnen doen, zijn verschillende energieleveranciers een campagne gestart: Sta op uit je stoel. Wees niet de luie ondernemer die alles op zijn beloop laat. Zorg dat jij je steentje bijdraagt aan deze samenleving, het milieu en natuurlijk aan jezelf. Sta op uit je stoel richt zich dus op het verminderen van het energieverbruik. Deze campagne moet bijdragen aan een duurzamere samenleving. Iedereen kan bewuste keuzes maken om het energieverbruik te verminderen en daar helpen energieleveranciers je graag bij. Hieronder laten we zien hoe jij kunt besparen op energie.

 

Energiescan

Voor ondernemers is het belangrijk dat je enkel betaalt voor hetgeen dat je verbruikt. Zakelijke energie is voordelig en een zakelijk energiecontract dat op maat is gemaakt, is nog voordeliger. Gazprom Energy maakt een energiescan van jouw onderneming en helpt jou zo met het besparen op de energiekosten. Een juiste inkoopstrategie kan namelijk al heel veel schelen. Door middel van een op maat gemaakt energieplan help jij het milieu en je portemonnee.

 

Een energieassistent

Een assistent die je helpt met energiebesparing. Dat klinkt toch als muziek in de oren. Verschillende energiemaatschappijen bieden een dergelijk apparaat aan. Met dit soort apparaten ben jij de baas over jouw energieverbruik. Het apparaat geeft inzicht in het energieverbruik en maakt je erop attent als je meer verbruikt dan je van tevoren hebt ingeschat. Daarnaast kun je met een app alles vanaf een afstandje regelen. Vergeten de verwarming lager te zetten? Geen probleem. Geeft het aan op je app en deze slimme apparaten regelen het voor je.

 

Energiedak

Een combinatie tussen dakisolatie en zonnepanelen resulteert in het energiedak. Het is alleen een stuk stijlvoller dan zonnepanelen. Een modern design met geïntegreerde zonnepanelen. Je wekt zelf makkelijk energie op, je verbruikt minder gas en je energierekening blijft lekker laag. Dit energiedak van Nuon is dus zeker een aanrader.

Handen ineen geslagen

Ondanks de grote concurrentie tussen de energieleveranciers, slaan ze graag hun handen ineen. Particuliere energieleveranciers, maar ook zakelijke energieleveranciers zetten zich in voor deze campagne. Ze hebben namelijk allemaal hetzelfde doel: een beter milieu. Fossiele brandstoffen raken langzaam op en we moeten maatregelen treffen. Waarom dan niet bewust omgaan met het energieverbruik? Met deze campagne zetten zij zich allen in om zo te zorgen voor milieuwinst en voor lagere energiekosten bij huishoudens en bedrijven.

Leuk? post