Schoonmaakbedrijf Rotterdam

schoonmaakbedrijf rotterdamBent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het schoonmaken van huizen, kantoren, scholen, appartementen en zelfs pretparken? Volwerk Cleaning is een schoonmaakbedrijf in Rotterdam met al meer dan 40 jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Van het simpel schoonmaken van een ruimte tot specialistisch werk zoals algemene ruimtes van gebouwen en kinderdagverblijven het is allemaal mogelijk. Volwerk is een midden groot schoonmaakbedrijf in Rotterdam en is vooral actief op de zakelijke markt. Toch zijn we geen onpersoonlijk bedrijf en bent u bij ons absoluut geen nummertje. U heeft altijd één contactpersoon en u wordt nooit nodeloos doorverbonden. Onze enthousiaste werknemers doen er alles aan om u als klant tevreden te houden en uw pand schoon op te leveren.

U krijgt bij ons wat u verwacht

Wij maken met ons bedrijf altijd duidelijke afspraken over uw verwachtingen. Zo maken we samen een duidelijke offerte met hierin alle taken omschrijven. Uiteraard zorgen wij ervoor dat deze taken perfect worden uitgevoerd. Eventuele opmerkingen of klachten worden altijd direct opgelost. Dezelfde dag zorgen wij er nog voor dat er desnoods een team langskomt om uw pand weer schoon op te leveren. Bij ons krijgt u altijd een heldere offerte zonder kleine lettertjes en met duidelijke afspraken.

Vast personeel in dienst

Als u een schoonmaakbedrijf in berkel en rodenrijs of Rotterdam inschakelt, dan is dit vaak al een hele stap. U wilt er natuurlijk wel op kunnen vertrouwen dat alles goed gebeurd. Wij zorgen er dan ook voor dat u zoveel mogelijk dezelfde schoonmaker krijgt. Geen wisselende gezichten en een betrouwbaar gezicht voor uw schoonmaakklus. U kunt ons inschakelen voor de volgende schoonmaakklussen:

  • Het schoonmaken van openbare ruimtes.
  • Reinigen van scholen en kinderdagverblijven.
  • Schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden.
  • Schoonhouden van winkels, winkelcentra en pretparken.
  • Appartementen en huizen.
  • Eenmalige schoonmaakklussen.
  • Of klussen volgens een vast contract.
Leuk? post