Een rijinstructeur opleiding in Rotterdam

Een rijinstructeur opleiding in Rotterdam

Onlinestuderen.com is een opleidingsinstituut waarbij je snel, voordelig en eenvoudig kunt van start gaan aan een rijinstructeur opleiding in Rotterdam. Op deze manier binnen de kortste tijd in het bezit kunt zijn van je eigen bedrijf!. Het opzetten van een eigen firma is iedere keer opwindend. Speciaal in deze branche. Derhalve is het raadzaam om degelijk onderlegd aan de slag te gaan. De Medewerkers van OnlineStuderen.com helpen je met onze speciaal samengestelde opleidingen graag een stapje verder naar het succes.

De verkeersacademie om rij instructeur te worden

Wil jij beschikken over een kwalitatief, gerenommeerd en betaalbaar certificaat of wil jij auto rij instructeur worden of  een NIWO vergunning behalen?

Met deze beroepsopleiding mag jij namelijk ook onderwijzen op zogenaamde RIS-rijscholen, deze scholen volgen een lesmethodiek waarbij studenten met behulp van een stappenplan leren rijden en de studenten beter worden voorbereid op het verkeer.

Lespakket van de cursussen van OnlineStuderen.com

Gedurende de opleiding zal je verscheidene stadia moeten doorlopen. het eerste stadium richt zich op de theoretische kennis die nodig is om een uitstekende rij instructeur te worden. Het is de intentie dat jij dit gedeelte met behulp van het net volgt in je eigen tijd en snelheid. Tevens zal je verschillende autorijlessen moeten volgen en een praktijk examen moet ondergaan om aan te tonen dat jij over voldoende rijvaardigheid beschikt.

Indien jij het allereerste gedeelte  eenmaal succesvol hebt afgerond, kun jij aan de tweede fase beginnen. Deze fase leg jij overwegend thuis af door het volgen van online lessen door het web. Behalve deze lessen zal jij ook de opgedane kunde in de praktijk moeten brengen door het verrichten van verschillende praktijk testen. Als je deze fase met succes hebt doorstaan kun je doorstromen naar de het laatste stadium.

De studie die wij voorstellen beschikt over een verscheidene onderdelen. Om die onderdelen met voorspoed af te sluiten is het de strekking dat je de stof precies bestudeerd en oefent. Dit doe je door meermaals meerdere opdrachten te maken en praktijkoefeningen te doen. Tot slot wordt de opleiding afgesloten met een eindtoets. Deze examen mag je zo veelvuldig als je wilt maken.

Contacteer ons voor extra informatie

Wil je in bezit zijn van een kwalitatief, erkend en voordelig certificaat? Wij achten het essentieel dat de beroepsopleiding gemakkelijk, rap en voordelig is. Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op met betrekking tot de mogelijkheden. Wist je dat je ook een taxi diploma kan halen bij de verkeersacademie? Bel ons op: 030-604 2514 of mail naar: info@onlinestuderen.com.

Leuk? post