Professionele schoomaak Schoomaakservice R. de Jong

Professionele schoonmaak

Een schone werkomgeving, dat wil iedereen. Zowel werkgevers als werknemers zijn er bij gebaad als de werkruimte er netjes en schoon uitziet. Het is dan ook belangrijk dat de ruimte écht schoon is. EN daar is een professionele schoonmaak voor nodig. Viezigheden zijn immers niet altijd met het blote oog te zien. Om de omgeving wel zo schoon mogelijk te houden is het van belang dat de schoonmaakwerkzaamheden tijdig gebeuren, zodat het vuil geen kans krijgt om zich te hechten in de werkomgeving. Ook is het zo dat wanneer er viezigheden aanwezig zijn in de ruimte, dat dit zich ook zal verspreiden. Voor ieders gezondheid is het dus belangrijk dat er professionele schoonmaak wordt uitvoert. Daarnaast is een schone werkomgeving ook een visitekaartje naar klanten toe.

In professionele schoonmaak worden er twee soorten schoonmaak onderscheiden. De periodieke en reguliere schoonmaak. Onder reguliere schoonmaak worden de werkzaamheden gerekend die wekelijks, dan wel dagelijks moeten gebeuren. Hierbij valt te denken aan stofzuigen, stoffen, dweilen en het schoonmaken van sanitaire ruimtes en keukens. Door middel van het uitvoeren van deze taken wordt de omgeving goed bijgehouden. In eerste instantie worden deze taken uitgevoerd om de netheid van de ruimte te garanderen, maar evenmin is belangrijk dat de hygiëne op pijl blijft. De periodieke schoonmaak is niets minder dan het uitvoeren van klusjes die om de langere tijd moeten worden uitgevoerd, zoals het zemen van de ramen.

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf die uw bedrijfspand schoon kan maken? Dan bent voor professionele schoonmaak aan het juiste adres bij Schoonmaakservice R. de Jong uit Oudewater. Zij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van bedrijfspanden in midden- en kleinbedrijf. Met meer dan 35 jaar ervaring en goed opgeleid personeel kunnen zij de schoonmaak bieden die u nodig heeft. Schoonmaakservice R. de Jong maakt uitsluitend gebruik van uitgebreid geteste kwaliteitsmaterialen en –middelen. Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening of heeft u aanvullende vragen. Neem dan contact op!

Leuk? post