Plastic tafelkleed ideaal met kinderen

Voor veel mensen zijn hun meubels een grote investering geweest. De meubels in jouw huis maken van het huis een thuis. Het is dan ook vanzelfsprekend dat je zuinig bent op al het meubilair in jouw huis. Maar wie eenmaal wat koters heeft rondlopen, weet dat er wel eens wat mis gaat. Met baby’s gaat er wel eens een melkfles om of zit er her en der wat kwijl op je stoffen bank. Als de kleintjes wat groter worden, de wereld gaan ontdekken en vooral graag knutselen is jouw tafel de klos. Stiften, krijten en verven op een tafel blijft niet lang goed gaan. Een plastic tafelkleed kan dan veel narigheid voorkomen.

 

Schoon

Er mag natuurlijk gespeeld worden. De ontwikkeling van een kind heeft het nodig om de wereld te verkennen. Lekker kliederen en de motoriek verfijnen door stiften of verven hoort daar dus bij. Toch is het niet zo fijn als jouw prachtige eikenhouten tafel onder de wasco krijt zit. Dit spul weekt zich vast aan het hout en zal dus niet meer weg gaan. Daar zit je dan dus met groen, paars en oranje vlekken in de tafel. Met een plastic tafelkleed ben je dit voor. Je kind kan ongehinderd lekker kliederen met een plastic tafelkleed. Knoeien is geen probleem. Je haalt er een doekje overheen en weg is alle viezigheid. Bovendien zijn plastic tafelkleden ook te verkrijgen in hele leuke thema’s. Alle Disney figuren, voetbal helden of een tafelkleed met auto’s. Het kan allemaal. Jij blij en je kind blij met een plastic tafelkleed.

 

Daily Style

Hippe en handige plastic tafelkleden zijn te verkrijgen bij Daily Style. In een groot aanbod van verschillende tafelkleden, zal je altijd slag. Wil jij dus een plastic tafelkleed? Ga dan snel naar een winkel van Daily Style of bestel het eenvoudig via de webshop.

Leuk? post

Plaats een reactie