Perfecte systeemwand

Het indelen van een kantoorpand is vaak een hele klus. De vaste wanden staan, maar er zijn wel mogelijkheden aan te brengen met een systeemwand. Met behulp hiervan kan je de ruimtes flexibeler indelen. Heb je een grote meeting met veel klanten of wordt er een presentatie gegeven voor al je medewerkers, dan is het handig dat je een tussenwand open kunt gooien en gebruik kunt maken van een grote ruimte. Maar wanneer je meerdere vergaderingen op hetzelfde moment hebt, dan is het juist prettig als er wat kleine zaaltjes beschikbaar zijn. Dit alles kan je bereiken door gebruik te maken van een systeemwand. De voordelen hiervan zijn eindeloos. Hieronder worden een aantal van de voordelen benoemd.

 

Voordelen systeemwand

  1. Gebruiksvriendelijk

Een systeemwand is heel gebruiksvriendelijk. Het is een eenvoudig systeem wat met enkele handelingen open of dichtgemaakt kan worden. Het kan eigenlijk niet fout gaan.

  1. Brandvertragend

Een stevige systeemwand, waarbij het juiste materiaal is gebruikt, heeft een perfect brandvertragende werking. De wand kan geen vlam vatten, waardoor bij een brand de naastgelegen ruimtes langer veilig blijven.

  1. Isolerend

De verplaatsbare wanden zijn van dusdanig isolerend materiaal gemaakt, dat er tot minimaal warmte verlies op kan treden. Je zit dus niet weg te waaien in een ruimte met systeemwanden. Ook hoef je minder hard te stoken op het moment dat de wand gesloten is.

  1. Geluidswerend

Wordt er in de naastgelegen zaal een presentatie gegeven met geluid en muziek? Geen probleem, een scheidingswand is van goed isolerend materiaal wat een groot deel van het geluid tegen zal houden.

 

Brakel Totaal Projects

Wil jij graag een systeemwand in een van de ruimtes van jouw bedrijfspand laten plaatsen? Dan kijkt Brakel Totaal Projects graag met je mee. Ze kunnen jou perfect adviseren en de wanden helemaal naar wens plaatsen. Wil je meer informatie? Neem dan contact op!

5/5 - (1)

Plaats een reactie