Ontdek het gemak van het online aanvragen van uw e-visum Turkije bij www.visumdienstturkije.nl

Logo

Vanaf 1 november 2014 is het verplicht om de visum voor Turkije online aan te vragen. Het online aanvragen van e-visum brengt veel voordelen met zich mee. Zo hoeven reizigers niet in lange wachtrijen te staan en lopen ze niet tegen bepaalde problemen aan (denk bijvoorbeeld aan de geldigheidsduur van uw paspoort). Kortom, met uw e-visum Turkije kunt u direct na aankomst direct door de douane heen richting uw hotel.

Het aanvragen van een geldig visum is dankzij www.visumdienstturkije.nl zeer gemakkelijk. Visumdienst Turkije vraagt uw e-visum aan, nadat u uw gegevens heeft achtergelaten. Wij garanderen dat we uw e-visum binnen 24 uur via de e-mail naar u toe vesturen. Daarnaast kunt u bij www.visumdienstturkije.nl uw e-visum betalen met Ideal en Mister Cash. Dat is lekker veilig !!

Het online aanvragen van uw e-visum gaat als volgt:

Visumdienst Turkije vraagt uw e-visum voor Turkije in drie stappen aan:

  1. Als eerste heeft Visumdienst Turkije uw gegevens nodig. Het gaat om persoonlijke gegevens en om gegevens van het paspoort, alsmede de datum wanneer het visum moet ingaan.
  2. Als u de benodigde gegevens heeft ingevuld kunt u gemakkelijk en vertrouwd betalen met Ideal of Mister Cash.
  3. Als wij uw gegevens en betaling hebben ontvangen krijgt u het geldige visum voor uw reis naar Turkije zo snel mogelijk in uw mailbox. Wij garanderen dat u uw e-visum Turkije binnen 24 uur ontvangt!

Daarnaast komt het wel eens voor dat reizigers met bepaalde vragen in hun hoofd zitten. Op onze website www.visumdienstturkije.nl ziet u een overzicht met veelgestelde vragen en de daarbij behorende antwoorden. Staat uw vraag er niet tussen ? Mail dan naar info@visumdienstturkije.nl met uw vraag en ontvang binnen 24 uur een antwoord terug. Wij helpen en adviseren u kosteloos !

Voorkom irritaties, lange wachtrijen en geniet van het gemak om uw e-visum Turkije online aan te vragen bij www.visumdienstturkije.nl voor slechts € 22,50. Vergeet niet ons te liken of op Twitter te volgen !! U maakt dan namelijk kans op een gratis e-visum Turkije !!! Wees er snel bij en tot ziens bij www.visumdienstturkije.nl !

 

Leuk? post