Dit moet u weten over het inhuren van een DJ op uw bruiloft!

U gaat trouwen, gefeliciteerd. Het regelen van uw bruiloft is een spannende tijd. Er komt veel op u af en u moet keuzes maken over de indeling van een belangrijke dag in de toekomst. Sommige mensen zijn een jaar verloofd en anderen vier jaar, totdat ze daadwerkelijk trouwen. Hoe meer tijd u heeft om uw bruiloft te regelen, des te meer u na kunt denken over de keuzes die u gaat maken. Toch is het hebben van meer tijd ook niet altijd het meest fijne. Het kan namelijk ook te lang duren wat maakt dat u keuzes gaat uitstellen. Als u een korte tijd hebt om na te denken, dan moet u snelle keuzes maken. Een belangrijke keuze die u moet maken is of u een DJ gaat inhuren op uw bruiloft. In dit artikel leest u hier alles over. Leest u mee?

Een DJ inhuren

Of u een DJ wilt inhuren ligt er natuurlijk helemaal aan hoe u uw bruiloftsdag invult. Elke bruiloft is anders en wordt anders ingericht. Soms wordt er na de huwelijksvoltrekking alleen een receptie gehouden, soms wordt er na afloop van de receptie nog gedineerd en vaak wordt er ook een spetterend feest gegeven ter afsluiting van de mooie dag. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat u alleen met uw aankomende echtgenoot bij de huwelijksvoltrekking aanwezig bent en dat u daarna naaste familie en vrienden uitnodigt voor alleen een diner. U richt uw dag helemaal in zoals u wenst. Als u het toch groot viert en u ‘s avonds een feest houdt, is het belangrijk om na te denken over een de muziek. Dat is dan een belangrijk element op uw bruiloftsdag. Een DJ inhuren is dan ideaal.

Voor- en nadelen DJ inhuren

Voordat u een DJ inhuurt, moet u hier goed over nadenken. Een bruiloft DJ kan een feest tot een onvergetelijke ervaring maken. Bedenk goed wat u wel en niet leuk vindt op het gebied van muziek. Dan kan het haast geen teleurstelling worden. Er zitten een aantal voor- en nadelen aan het inhuren van een DJ. Er is eigenlijk maar één nadeel, tegenover minstens 3 voordelen:

  • Nadeel: Het inhuren van een DJ kost geld. Meer dan bijvoorbeeld zelf een playlist samenstellen op Spotify.
  • Voordeel: Een DJ zorgt voor sfeer in de zaal. Een DJ is net wat specialer dan een playlist op Spotify.
  • Voordeel: Een DJ zorgt voor een ultieme beleving.
  • Voordeel: Een DJ draait muziek die u leuk vindt en geeft hier zelf nog een eigen draai aan. Zo beleven u en uw gasten een topavond.

 

Leuk? post

Plaats een reactie